برای پیش ثبت‌نام در وبینار رایگان جهش های طلایی کسب و کار در ایران1402 روی لینک زیر کلیک کنید

زمان برگزاری فروردین ماه می‌باشد : اطلاعات بیشتر : 02122968244 و 09039119939

فرصتثبت نام رایگان به تعداد محدود، در «جهش های طلایی کسب و کار در ایران1402»فرصت


تقلید در کمپین لباس ها عاشق می شوند گلرنگ

مدیریت فروش و بازاریابیمقالاتتقلید در کمپین لباس ها عاشق می شوند گلرنگ

دوره دیجیتال مارکتینگ

تقلید در کمپین لباس ها عاشق می شوند گلرنگ

لباس ها عاشق می شوند ! اما اگر مردم متوجه شوند که ایدۀ این کمپین از بنگلادش بوده است چطور؟ باز هم عاشق اکتیو، برند گروه گلرنگ می شوند؟ (با تنوع برندهای گلرنگ آشنا شوید) در حالی که تصمیم داشتم، مطلبی پیرامون تحسین کمپین «لباس ها عاشق می شوند» برند اکتیو از گروه گلرنگ بنویسم، متوجه شدم این کمپین یک مشابه بنگلادشی دارد که شباهت بالایی با کمپین اکتیو دارد !

البته تقلید در فضای کسب و کار ایران اصلاً موضوع تازه ای نیست و ظاهراً چندان هم مورد تقبیح قرار نمی گیرد. قبلاً پیرامون موضوع تقلید یادداشتی با عنوان «الگوبرداری یا تقلید در فضای کسب و کار ایران» مطلبی را منتشر کرده بودیم، همچنین نمونه هایی از تقلید رایتل از at&t و یا چی توز برند ایرانی با طعم تقلید و یا تقلیدی نو با دومینو و یا مینو و شکلات تقلیدی رتیا منتشر کرده بودیم، اما به نظرم، موضوع تقلید کمپین «لباس ها عاشق می شوند» کمی متفاوت تر است.

به نظر من می آمد که این کمپین، عالی کار کرده است، یک جمله محوری عالی، یک تصویر ساده و خیلی گویا، توانسته بود در بازاری که تمام تبلیغ های پودرهای لباسشویی بر تعداد آنزیم و قدرت لکه بری و ... تاکید دارند فضای متفاوتی ایجاد کند. اما ظاهراً این هم تقلید از آب درآمد. اگر فست فود سر کوچه مان نامش را از مکدونالد و کی اف سی و ... تقلید کرده بود، به نظرم عیبی نداشت، اما اگر یکی از مجموعه های بزرگ ایرانی کمپین تبلیغاتی اش را از شرکتی در بنگلادش تقلید کند، دلمان می سوزد، چنانچه همین شرکت پیشتر نام برندهایش را از شرکتهای بزرگی در دنیا به عاریه گرفته است و به نظرمان فاجعه نبوده است.

Kallol Group یک شرکت بنگلادشی است که برندی به نام Jet در زمینه تولید پودر لباسشویی دارد، اکنون می توانید تصویر زیر را مشاهده کنید.

لباس ها عاشق می شوند

البته ما نمی توانیم حدس بزنیم که آیا صاحب برند از این تقلید مطلع بوده است یا خیر، و یا حتی آژانس تبلیغاتی آگاهی داشته است یا نه و فقط فردی که ایده و مفهوم را پیشنهاد داده تقلید کرده است، اما به هر حال، این تقلید به شکل واضحی روی داده است ! به نظر می رسد الگوبرداری و یادگیری از نمونه های موفق اقدام صحیحی است و حتی توصیه می شود، اما زمانی که حتی رنگ و طرح و ... کپی می شود، پا از الگوگیری فراتر رفته است و نامش کپی برداری است و این اقدامی نیست که بتوان آن را توصیه نمود.

می توانید ویدیوی این کمپین را هم مشاهده کنید

سید حمیدرضا عظیمی
این مطلب توسط آقای سید حمیدرضا عظیمی نوشته شده است

تقلید در کمپین لباس ها عاشق می شوند گلرنگ

پی نوشت: از آقای مهندس توفیقی به دلیل ارائه آگاهی های لازم به اینجانب پیرامون فضای کسب و کار و تبلیغاتی کشور کمال تشکر را دارم.

Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Twitter Submit to LinkedIn این مطلب را در کلوب داغ کن

نظرات   

 
+2 #1 حسین ۱۳۹۴-۰۹-۱۰ ۰۵:۵۷
یعنی از بنگلادش هم باید تقلید کنیم؟
بازگو کردن
 

مطلب ویژه

همه چیز را درباره ارز دیجیتال تلگرام بدانید

تلگرام، پیام رسانی متفاوت برای ایرانی هاست، پیام رسانی که میلیون ها کاربر ایرانی دارد. مدتی است که مدیران تلگرام از برنامۀ آنها برای ورود به بلاک چین و ارزهای دیجیتال خبر داده اند. اتفاقی که می تواند برای ایرانی ها بسیار مهم باشد. اما دربارۀ ارز دیجیتال تلگرام که نامش را گرام گذاشته اند، بیشتر بدانید. اینجا کلیک کنید.

راهنمای خرید و فروش پژو ۴۰۵

حضور برخی خودروها در بازار خودروی کشور آن‌قدر نهادینه و قدیمی شده است که خرید و فروش آن‌ها امری بسیار عادی و روتین تصور می‌شو...

ادامه مطلب...
More:

کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است

آپارات یوتیوب توییتر فیسبوک اینستاگرام