شرکتهای ایرانی

تنها با یک تماس مشکلات حقوقی خود را حل کنید

از آن جایی که موضوعات حقوقی همان موضوعات روزمره‌ای است که هر شخصی با آن سر و کار دارد اما شکل و شمایل قانونی به خود گرفته است، طبیعی است که سوالات حقوقی مختلفی برای هر شخص ایجاد شود.

خدمات مشاوره حقوقی که به طرق مختلفی همچون مشاوره حقوقی تلفنی، آنلاین و مشاوره حقوقی حضوری ارائه می‌گردد، برای هر شرایط و هر شخصی موقعیت و گزینه‌ای مناسب جهت انتخاب ایجاد کرده است.

از میان انواع مشاوره‌ها در این نوشته به مشاوره حقوقی تلفنی می‌پردازیم. در نظر داشته باشید که مشاوره تلفنی می‌تواند به صورت رایگان ارائه شود و یا آن که با هزینه همراه باشد.

اما مشاوره حقوقی را برای چه موضوعاتی می‌توان دریافت کرد؟

باید بگوییم که انواع موضوعات مختلف قابل پیش‌بینی هستند که در زندگی روزمره ایجاد شده و گزینه مناسب برای ارائه و دریافت مشاوره بابت آن، از طریق مشاوره حقوقی تلفنی است.

به عنوان مثال موضوعات حقوق خانواده را می‌توان در نظر گرفت. حقوق خانواده مرتبط با ازدواج، طلاق، حضانت فرزندان و حقوق مالی همچون مهریه و نفقه است. پس طبیعی است که هر شخصی با سوالات مربوط به حقوق خانواده سر و کار داشته باشد.

یا در مثالی دیگر می‌توان به حقوق کار اشاره کرد. حقوق کار به روابط بین کارگر و کارفرما می‌پردازد. موضوعاتی  همچون قرارداد کار، حقوق و مزایای قانونی کارگر، تاخیر در پرداخت حقوق، اخراج غیرقانونی و مواردی از این قبیل همگی در حقوق کار جریان دارند.

حال شخصی که در رابطه با هر کدام از انواع موضوعات حقوقی با پرسش یا مشکلی مواجه است، ممکن است که در خود نیاز به دریافت مشاوره حقوقی احساس کند.

مشاوره حقوقی را اصولا یا پیش از ایجاد یک مسئله جستجو می‌کنند، یا پس از ایجاد مشکل حقوقی و با هدف اصلاح آن.

البته شدیدا توصیه می‌شود که پیش از آن که موضوع به اختلاف یا پرونده حقوقی بیانجامد، مشاوره حقوقی دریافت شود. بسیاری از مواقع یک بررسی اولیه با وکیل یا کارشناس حقوقی می‌تواند از بسیاری از اتفاقات و نتایج ناگوار در آینده جلوگیری نماید.

برای مثال می‌توان به عقد ازدواج و اثرات آن اشاره کرد. عقد ازدواج اولین و مستقیم‌ترین نتیجه آن ایجاد رابطه زناشویی بین زوجین است اما اثرات جانبی نیز با خود به همراه می‌آورد. به عبارت دیگر هر کدام از زوجین در مقابل یکدیگر حقوق و تکالیف مالی و غیرمالی پیدا می‌کنند.

به ویژه در بخش تکالیف مالی، نحوه ایجاد و استقرار هر کدام و نیز چگونگی اجرا و اعمال حقوق مالی، آشنایی قبلی داشتن بسیار راهگشا خواهد بود.

در هر صورت اهمیت دریافت مشاوره حقوقی از کارشناسان حقوقی و وکلای دادگستری بر هیچ شخصی پوشیده نیست و به همین سبب نیز در حال حاضر انواع خدمات مشاور‌ه‌ای به صورت رایگان یا با هزینه ارائه می‌گردد.

انواع مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی حضوری که هر کدام از آن‌ها با توجه به شرایط و موقعیت ممکن است به رایگان ارائه شود و یا آن که هزینه‌ای به همراه داشته باشد، مزایا و چالش‌هایی دارند که در نتیجه انتخاب مناسب در هر موقعیت اهمیت پیدا می‌کند.

در مشاوره حقوقی تلفنی، با توجه به اینکه طرفین ارتباط از راه دور و به طریق تلفنی ایجاد می‌کنند، اولین چالشی که ممکن است احساس شود، نداشتن ارتباط مستقیم و چشم در چشم بین شما و مشاور است.

بسیاری از اشخاص با ارتباط حضوری راحت‌تر هستند. ارتباط حضوری و جلساتی که به صورت حضوری برقرار می‌شود، این امکان را فراهم می‌سازد که با مخاطب خود ارتباط چشمی برقرار کنیم، از حالات و رفتارهای وی، منظور و مقصود وی را بهتر درک نماییم.

به همین سبب ممکن است که مشاوره حقوقی تلفنی با توجه به اینکه از راه دور و بدون تماس تصویری جریان می‌یابد، دشوار به نظر آید.

اما باید بدانیم که مشاوره حقوقی تلفنی برای بسیاری از موقعیت‌ها بهترین گزینه است و مزایای این روش ارتباطی به نحوی است که آن را به گزینه اول ما تبدیل می‌نماید.

برای مثال می‌توان به عدم نیاز به حضور در محل موسسه یا دفاتر حقوقی اشاره کرد. برای بسیاری از موضوعات، سوالات ما برای آشنایی اولیه است. پیچیدگی خاصی ندارد و حتی پاسخ‌های مفصلی نیز به دنبال نمی‌آ‌ورد. برای اینگونه از موضوعات، مشاوره تلفنی که از راه دور انجام می‌شود بسیار گزینه مناسبی است.

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشیم، تعدد مشاوران در موسسات حقوقی است که خدمات مشاوره حقوقی تلفنی را ارائه می‌نمایند. به عبارت دیگر، اینگونه موسسات معمولا مشاوران متعدد با تخصص‌های مختلف دارند که با تماس گرفتن با موسسه می‌توانید با مشاور متخصص در موضوع خود ارتباط بگیرید و در صورت لزوم با بیش از یک مشاور نیز صحبت نمایید.

همچنین مشاوره‌های حقوقی معمولا به صورت ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته ارائه می‌شوند و به همین سبب نیز در هر زمانی از شبانه روز و در هر روزی از هفته که نیاز به دریافت مشاوره حقوقی را احساس کنید، می‌تواند از خدمات مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

مزیت دیگری که برای مشاوره حقوقی تلفنی می‌توانیم اشاره کنیم، امکان استفاده از خدمات مازاد حقوقی است. به عبارت دیگر، موسسات اصولا مشاوره حقوقی تلفنی را نیز جز خدمات خود ارائه می‌نمایند و نه آن که این خدمت تنها مورد انحصاری باشد.

ناگفته نماند که در مشاوره حقوقی شما این امکان را در اختیار دارید که از کلیه موسسات و دفاتر حقوقی در هر نقطه‌ای از ایران خدمات مشاوره دریافت نمایید، زیرا احتیاجی به تنظیم جلسه حضوری و حضور در محل دفتر موسسات ندارید.

نکته‌ای که در زمان شما نیز بسیار صرفه‌جویی می‌نماید، زیرا لازم نیست که مدت زمانی برای مراجعه حضوری در نظر بگیرید و شلوغی و ترافیک و دیگر موارد مشابه را تحمل نمایید.

به همین سبب نیز پس از آن که به صورت تلفنی با مشاور ارتباط گرفتید، و چنانچه نیاز آن احساس شود، می‌توانید به مرحله مشاوره حضوری و یا تنظیم قرارداد وکالت وارد شوید.

پس همانگونه که مشاهده می‌شود، مشاوره حقوقی تلفنی که به صورت ۲۴ ساعته در اختیار شما قرار دارد، می‌تواند موضوع و مسئله را برای رسیدگی و پیگیری‌های کامل‌تر آتی آماده سازد.

به همین سبب نیز بهترین زمان برای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی، زمانی است که سوالات و موضوعات کلی ذهن شما را درگیر کرده است یا نمیدانید که چه اقدام حقوقی باید انجام دهید یا آن که آیا موضوع اصلا مشمول نتایج حقوقی خواهد بود یا نه.

البته مشاوره حقوقی تلفنی نه تنها به عنوان یک اقدام مقدماتی بلکه در گامهای آتی و برای پیگیری موضوع، گزینه مناسبی است که ارتباط سریع و آسان بین شما و مشاور برقرار میسازد.

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت، کارِ گردآوری و ترجمه مقالات و همچنین تولید و انتشار اخبار مدیریتی را انجام می دهد. این فعالیت علاوه بر فعالیت گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت می باشد که همگی زیر نظر سید حمیدرضا عظیمی است. همواره می توانید از طریق شماره تلفن 02122968244 با تحریریه Myindustry در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا