تحقیق و پژوهش کاملتحقیق و مقاله

ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد

Word
Word

عنوان کامل تحقیق: ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد

نوع فایل: Word

تعداد صفحه: ۷۲

 

فهرست مطالب: فصل اول : طرح تحقیق – مقدمه – بیان مسئله – فرضیه پژوهش – پرسش پژوهش – هدف کلی پژوهش – اهمیت و ضرورت پژوهش – تعاریف نظری و عملیاتی واژه ها – فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق – مقدمه – سیر تحول اندیشه مدیریت – نظریه های کلاسیک – نظریه مدیریت علمی – نظریه های مدیریت اداری – مدیریت بوروکراتیک – نظریه های نئوکلاسیک – مطالعات هاثورن – نهضت روابط انسانی – نظریه های موقعیتی و اقتضایی –
نظریه اقتضایی فیدلر – نگرش اقتضایی – رهبری و مدیریت، تفاوت ها و شباهت ها – تخصص و تجربه در مدیریت – مدیریت اسلامی – پایان نامه ها – فصل سوم: روش اجرای پژوهش – فصل چهارم: تحلیل یافته های پژوهش – فصل پنجم: نتایج پژوهش – منابع و مآخذ – پیوست ها و پرسشنامه

این ادبیات تحقیق توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.

نگاهی به فایل ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد

کاربرد این ادبیات تحقیق : ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد یک فایل جامع و کامل در موضوع پبررسی رابطه بین نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد دبیران مدارس راهنمایی پسرانه شهر تهران می باشد و همراه با مطالعات قبلی در این زمینه می باشد. این فایل می تواند منبع مناسبی برای تدوین پایان نامه با موضوعات مرتبط نگرش اقتضایی و عملکرد باشد. همچنین در این فایل در مورد نظریات و همچنین تحقیقات قبلی و پژوهشگران آن بررسی شده است. در آخر این فایل پرسشنامه موضوع و همچنین منابع ان درج شده است.

تایید صحت اطلاعات

در بخش بیان مساله  از ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد این گونه آمده است :

مدیران کمیاب ترین و در عین حال با ارزش ترین سرمایه سازمانها هستند و عاملهای اصلی و تعیین کننده در جامعه که نقش بنیادی و حیاتی در رشد و شکوفایی آن را بر عهده دارند.
مدیریت و مدیران شایسته و آگاه، توانایی آن را دارند که با بهره گیری از تواناییهای درونی، دانش تخصصی و تجربه های شغلی، هدفهای سازمانها را با به کارگیری منابع کمتری به گونه برتر تحقق بخشند و اثربخشی و کارایی سازمان را بالا برند.
چون انسانها بر پایه دانش، تخصص، تجربه، نگرش و ارزشهای خاص خود عمل می کنند و برداشت آنها نسبت به مسایل و رویدادهای زندگی گوناگون است کار مدیریت در جهت هماهنگ کردن فعالیتها ،‌تلاشها و نگرشهای کارکنان در دستیابی به هدفهای از پیش تعیین شده ، از دقت ، ظرافت و دشواری ویژه برخوردار است.
شناخت و تحلیل فعالیتهایی که مدیران انجام می دهند برای سازماندهی الگوهای رفتاری آنان از اهمیت بالایی برخوردار است. امروزه با گسترش اهمیت رکن محرک سازمان – یعنی مدیران – و در راستای ارتقاء سطح عملکرد سازمانی بیش از هر زمان دیگری نیاز به طراحی سیستم توسعه مدیریت احساس می شود. در سالهای اخیر بحث شایسته سالاری در نظام مدیریت مطرح شده است و این مقوله یعنی غنی سازی توانایی های مدیران در کانون توجه مدیریت منابع انسانی قرار گرفته است.
تطابق عملکرد واقعی مدیران با اصول و قواعد علمی مقرر برای انجام وظایف مدیران می تواند یکی از مهمترین عوامل موفقیت در نیل به هدفهای عالی نظامهای آموزشی باشد و در هر نظام آموزشی، الگوها و ساختارهای ویژه ای وجود دارد که به گونه‌ی خاص می تواند عملکرد مدیران آموزشی را تعیین کند.
هر چند که در زمینه ارتباط عوامل مؤثر با عملکرد مدیران با پژوهشهای فراوانی روبرو هستیم ولی هنوز بصورت قطعی نمی توانیم مهمترین عوامل را در عملکرد مدیران تعیین نمائیم و بطور قطع و یقین نمی توانیم بیان کنیم که آیا بین نگرش اقتضایی مدیران و عملکرد دبیران آنها رابطه وجود دارد یا خیر؟

 

در صفحه شماره ۳۳ از ادبیات این تحقیق در مورد نگرش اقتضایی این گونه آمده است :

اساس نگرش اقتضایی که به آن نگرش موقعیتی نیز گفته می شود بر این استوار است که یک الگوی مدیریت برای همه موقعیت ها به عنوان بهترین راه وجود ندارد. وظیفه مدیر این است که تعیین کند چه روشی، در چه موقعیت خاصی، تحت چه شرایط ویژه ای و در چه زمان بخصوص بهترین زمینه را برای نیل به اهداف مدیریت فراهم می کند. در این راه مدیر از یافته های موجود در نظریه های کلاسیک، نئوکلاسیک و سیستمی بهره می گیرد و با توجه به شرایط زمان و موقعیتی که در آن قرار دارد تصمیم مقتضی در هر مورد اتخاذ می کند. به عبارت دیگر، نگرش اقتضایی مستلزم پرورش مهارتی ادراکی است، مدیر باید یک موقعیت را بشناسد، آن را درک کند و قبل از اتخاذ تصمیم، نگرش مثبت یا موقعیت را بیابد و آن را به کار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا