تحقیق : اجرای سیستم ERP در سازمان


عنوان کامل تحقیق (پایان نامه) : ادبیات تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان
نوع فایل: Word
تعداد صفحه: 160
فهرست مطالب: فصل اول کلیات تحقیق – فصل دوم ادبیات تحقیق – فصل سوم روش تحقیق – فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها – فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات – منابع – پرسشنامه و ضمائم
فصل دوم ادبیات تحقیق: سير تكاملی ERP – معرفی جامع ERP – ERP از ديدگاه مديريتی – تفاوت بين ERP يك بانك اطلاعات مركزی – ERP در ايران – مراحل بهره برداری از يك راه حل ERP – بررسی هزينه ها و امكان سنجی ERP – استقرار پلكانی ERP راهی برای كاهش هزينه –
مهندسی مجدد ( BPR) و تفاوت آن با ERP – مهندسی مجدد مبتنی بر فناوری – مختصری از MRPII, MRP (از زير سيستمهای erp) – تعریف ERPII – تفاوت ERPII, ERP – ERP, MIS – عوامل مؤثر در پيروزی و شکست پروژه های ERP – انواع روشهای پياده سازی ERP از لحاظ وسعت فعاليت – مباحث انسانی در پياده سازی پروژه های ERP (نقش نيروی انساني در انجام پروژه) – اجزاي تشکيل دهنده ی سيستم های ERP – امنيت در سيستم های برنامه ريزی منابع سازمانی – مزايا و معايب بکارگيری ERP – چرا سازمان به ERP نياز دارد؟ (لزوم پياده سازی) – گزينه هاي پياده سازی ERP
این پایان نامه می تواند به عنوان راهنمایی به منظور تحقیق و پژوهش بیشتر در زمینه ERP توسط سایر پژوهشگران مورد استفاده قرار گیرد.
این تحقیق توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.
نگاهی به فایل تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان
کاربرد این تحقیق : ادبیات تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان در واقع این فایل یک پایان نامه کامل با عنوان “سنجش میزان آمادگی شرکت آب جهت اجرای سیستم ERP” می باشد. این فایل برای تمام دانشجویان رشته های مدیریت به ویژه مدیریت صنعتی بسیار مفید و کاربردی می باشد چرا که هم میتوانند از مطالب آن استفاده کنند و هم با فرمت یک پایان نامه آشنا شوند. همچنین در انتهای این پایان نامه پرسشنامه مورد استفاده آورده شده است که ارزش مطالعاتی و پژوهشی پایان نامه اجرای سیستم ERP که می توانید آن را دانلود فرمایید، افزایش داده است.
در صفحه شماره 40 از تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان این گونه آمده است :
در روش مهندسی مجدد ابتدا سيستم ERP انتخاب شده و سپس بر اساس اين سيستم مهندسي مجدد فرآيندها صورت مي گيرد اليري از اين روش با عنوان مهندسي مجدد محدود ، ياد مي كنند . اين روش نسبت به روش آزاد ساده تر و ارزان تر است چون نياز به تغيير سيستم نيست و تنها فرآيندهاي سازمان با توجه به سيستم تغيير مي كنند اين روش فرآيندهای سازمان را بر اساس قابليت هاي سیستم طراحی مي كنند . به عنوان مثال فرآيندهاي محصولات شركت SAP به گونه ای طراحي شده اند كه بتوانند كارها را به بهترين نحو انجام دهند . شركت هايي كه محصولات SAP را به صورت كامل پياده می كنند فرآيندهای خود را به گونه اي طراحی مي كنند كه با فرآيندهاي سيستم SAP مطابق باشد روش مهندسي مجدد بر مبناي فناوري سازمان را با چالش هایی نيز روبرو مي سازد . طراحي فرآيندها بر اساس يك سيستم جديد بدون در نظر گرفتن خواسته ها و نيازهاي كاربران ، مقاومت و نارضایتی آنها را برانگيخته و هزينه های آموزشی قابل توجهی را متوجه شركت ها مي كند.
در صفحه شماره 146 از تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان این گونه آمده است :
طبق نتايج بدست آمده و با توجه به نكات ذكر شده در بالا، از آنجايي كه هم اكنون سازمان از نرم افزارهاي پراكنده براي انجام امور در بخش هاي متفاوت استفاده مي نمايد و كاركنان بخش هاي گوناگون بايد با چندين نرم افزار مختلف، وظايف خود را انجام دهند، رضايت از اين شيوه عملكرد در حد متوسط پايين ارزيابی شده است.
با وجود اينكه سازمان در برگزاري دوره هاي آموزشي به خوبي عمل كرده است و آموزش هاي لازم و كافي را قبل از بكارگيري سيستم هاي جديد در سازمان انجام داده است. اما به دليل کمرنگ بودن بازخوردگي بعد از برگزاري دوره هاي آموزشي، رضايت افراد از حضور در چنين دوره هايي در حد متوسط بوده است.