برای پیش ثبت‌نام در وبینار رایگان جهش های طلایی کسب و کار در ایران1402 روی لینک زیر کلیک کنید

زمان برگزاری فروردین ماه می‌باشد : اطلاعات بیشتر : 02122968244 و 09039119939

فرصتثبت نام رایگان به تعداد محدود، در «جهش های طلایی کسب و کار در ایران1402»فرصت


اریک اشمیت میلیاردری دست نیافتنی

کارآفرینیمقالاتاریک اشمیت میلیاردری دست نیافتنی

دوره دیجیتال مارکتینگ

اریک اشمیت میلیاردری دست نیافتنی

اریک اشمیت در ۲۷ آوریل ۱۹۵۵ در واشنگتن دی سی به دنیا آمد. وی یکی از اعضای سابق هیئت مدیره شرکت اَپل و مدیر عامل سابق گوکل است.اریک اشمیت

طی یک دهه فعالیت وی به عنوان مدیرعامل گوگل، این شرکت همواره روند رو به رشد خود را حفظ کرده و به یکی از موفق‌ترین شرکت‌های سیلیکون وَلِی  (Silicon Valley) تبدیل شده است.


زمانی که اشمیت این سمت را پذیرفت، گوگل تنها به عنوان یک شرکت آینده دار کوچک که می‌توانست در مسیر کسب درآمد و موفقیت قرار بگیرد، شناخته می‌شد.

اما در زمان کناره گیری وی، گوگل با در اختیار داشتن بیش از ۲۰ هزار کارمند و ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیارد دلار مبدل به شرکتی بزرگ و تاثیرگذار در حوزه فن آوری جهان شده و در حال حاضر نیز این روند ادامه دارد. همچنین اشمیت با توجه به سرمایه خالصی بالغ بر ۶. ۳ میلیارد دلار یکی از ثروتمند‌ترین افراد جهان به شمار می‌رود.


رمز موفقیت

البته اشمیت برای دستیابی به چنین جایگاهی مسیر دشواری را طی کرده است. در سال ۱۹۸۲ و پس از دریافت مدرک دکترا از دانشگاه برکلی، اشمیت در چندین شرکت مختلف مانند «بِل لَبز»، «زیراکس» و «زیلاگ» به فعالیت پرداخت. پس از مدتی وی توانست در شرکت «سان مایکرو سیستم» مشغول به کار شود. با توجه به فعالیت‌های موثر وی در زمینه توسعه برنامه جاوا، اشمیت به عنوان رئیس بخش فن آوری این شرکت برگزیده شد. او توانست تجربیات خوبی را طی این مدت به دست آورده و در سال ۱۹۹۷ و با توجه سوابق درخشانش، به عنوان مدیر عامل شرکت مطرح نرم افزاری «نوول» انتخاب شد.

در این زمان بود که توجه دو تن از سرمایه گذاران مطرح آمریکا جان دوئر و مایکل مورتیز به اشمیت جلب شد. آن‌ها به صورت مشترک سرمایه گذاری مخاطره آمیزی را به ارزش ۲۵ میلیون دلار در شرکت جستجوی اینترنتی کوچکی به نام گوگل انجام داده بودند. با توجه به افزایش تقاضا و حجم جستجوی کاربران، گوگل به شدت برای توسعه شبکه سرور خود به این سرمایه گذاری نیاز داشت. اما آن‌ها در کنار موسسان اصلی شرکت لری پیج و سرگئی برین به این نتیجه رسیده بودند که برای مدیریت فعالیت‌های رو به رشد گوگل نیاز به فردی باتجربه و فعال در زمینه فن آوری اطلاعات دارند.

از این رو، طی مصاحبه‌های انجام شده و در میان نامزدهای موجود، اریک اشمیت بیش از دیگران مورد توجه این افراد قرار گرفته بود. اشمیت به عنوان فردی موفق و با تجربه در زمینه فعالیت‌های تجاری و مدیریتی می‌توانست کمک‌های بسیاری را به فرهنگی که گوگل قصد ترویج آن را داشت، نماید. از این رو و پس از مذاکرات انجام شده، اشمیت در مارس ۲۰۰۱ به عنوان رئیس هیئت مدیره و در آگوست‌‌ همان سال به عنوان مدیرعامل گوگل انتخاب شد. او توانست سیستم مدیریتی منسجمی را برای امور داخلی شرکت فراهم آورد. با قرار گرفتن اشمیت در راس امور، این گونه به نظر می‌رسید که گوگل از ظرفیت لازم برای رشدی سریع و چشمگیر در میان شرکت‌های جهان برخوردار شده است. یکی از مهم‌ترین دستاوردهای اشمیت در مقام مدیر عاملی گوگل ایجاد و هماهنگی سیستم تبلیغاتی «اَد وُردز» (AdWords) با موتور جستجوی اینترنتی این شرکت است که همچنان یکی از منابع اصلی سودهی گوگل محسوب می‌شود.

در سال ۲۰۰۴ و با آغازعرضه و فروش سهام گوگل در بازرهای بورس آمریکا، اشمیت به صورت ناگهانی و با توجه به امتیازاتی که در مقابل پذیرش سمت مدیر عاملی گوگل در اختیار وی قرار گرفته و بدون آنکه پول نقدی را دریافت کند، به یکی از میلیاردرهای جهان مبدل شد. از این رو، وی تقریبا به مدت هفت سال تمام تمرکز خود را بر نحوه مدیریت رشد سریع گوگل در بازارهای جهانی معطوف ساخت. در حال حاضر و با توجه به ارائه نرم افزارهائی مانند گوگل کروم و سیستم عامل آندروئید، این شرکت از نفوذ و محبوبیت بسیاری در دنیای دیجیتال و فن آوری اطلاعات برخوردار شده است. اشمیت در سال ۲۰۱۱ تصمیم به کناره گیری از سمت خود گرفته و لری پیج بار دیگر به عنوان مدیر عامل گوگل مشغول به کار شده است. اگرچه اشمیت هم جنان به عنوان مشاور در کنار شرکت گوگل به فعالیت می‌پردازد اما دیگر در تصمیم گیری‌های روزانه و کلان شرکت دخالتی نخواهد داشت.

آموزه هائی از اشمیت

اشمیت در شرایطی سمت مدیر عاملی گوگل را پذیرفت که از موقعیت ممتازی بعنوان مدیر عامل شرکت نوول برخوردار بود. این تصمیم او باعث شگفتی بسیاری از کار‌شناسان جهان شد زیرا در آن زمان گوگل از نام و اعتباری خاص در دنیای دیجیتال و فن آوری برخوردار نبود. از این رو می‌توان علاقه و تمایل وصف ناپذیر اشمیت برای مواچه شدن با چالش‌های جدید بدون آنکه در پی کسب شهرت و اعتبار باشد را از خصوصیات اصلی وی بشمار آورد. همچنین این مساله نشان دهنده قدرت خطر پذیری بالای وی نیز است. در حالی که گوگل نیز مانند بسیاری از شرکت‌های دیگر سیلیکون ولی می‌توانست پس از مدتی ورشکست شود، با مدیریت بی‌نظیر و پشتکار فراوان اشمیت توانست تا مدارج ترقی را یکی پس از دیگری پیموده و به جایگاه ممتاز حال حاضر خود در میان شرکت‌های جهان دست یابد.

دانلود از کتابخانه دانلود این مطلب از کتابخانه پایگاه اطلاع رسانی صنعت

منبع: پول نیوز

Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Twitter Submit to LinkedIn این مطلب را در کلوب داغ کن

مطلب ویژه

دانلود فیلم مدیریتی وال استریت : پول هرگز نمی خوابد

ما فیلم های مدیریتی را به صورت رایگان برای دانلود در اختیار شما می گذاریم، فیلمهای مدیریتی جنبۀ آموزش و انتقال مفاهیم مدیریتی را نیز در کنار داستان جذاب و سینمایی خود دارند. فیلم وال استریت یکی از این فیلم هاست، فیلم سینمایی Wall Street Money Never Sleeps به کارگردانی Oliver Stone در سال 2010 و در آمریکا ساخته شده است. فیلم وال استریت خیلی عمیق وارد مسائل بورس آمریکا می شود که مشاهده آن حتمای می تواند ... متن کامل مقاله را بخوانید

راهنمای خرید و فروش پژو ۴۰۵

حضور برخی خودروها در بازار خودروی کشور آن‌قدر نهادینه و قدیمی شده است که خرید و فروش آن‌ها امری بسیار عادی و روتین تصور می‌شو...

ادامه مطلب...
More:

کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است

آپارات یوتیوب توییتر فیسبوک اینستاگرام