ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملكرد


عنوان کامل تحقیق: ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملكرد
نوع فایل: Word
تعداد صفحه: 72
فهرست مطالب: فصل اول : طرح تحقيق – مقدمه – بيان مسئله – فرضيه پژوهش – پرسش پژوهش – هدف كلي پژوهش – اهميت و ضرورت پژوهش – تعاريف نظري و عملياتي واژه ها – فصل دوم: ادبيات و پيشينه تحقيق – مقدمه – سير تحول انديشه مديريت – نظريه هاي كلاسيك – نظريه مديريت علمي – نظريه هاي مديريت اداري – مديريت بوروكراتيك – نظريه هاي نئوكلاسيك – مطالعات هاثورن – نهضت روابط انساني – نظريه هاي موقعيتي و اقتضايي –
نظريه اقتضايي فيدلر – نگرش اقتضايي – رهبري و مديريت، تفاوت ها و شباهت ها – تخصص و تجربه در مديريت – مديريت اسلامي – پايان نامه ها – فصل سوم: روش اجراي پژوهش – فصل چهارم: تحليل يافته هاي پژوهش – فصل پنجم: نتايج پژوهش – منابع و مآخذ – پيوست ها و پرسشنامه
این ادبیات تحقیق توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.
نگاهی به فایل ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد
کاربرد این ادبیات تحقیق : ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد یک فایل جامع و کامل در موضوع پبررسي رابطه بين نگرش اقتضايي مديران با عملكرد دبيران مدارس راهنمايي پسرانه شهر تهران می باشد و همراه با مطالعات قبلی در این زمینه می باشد. این فایل می تواند منبع مناسبی برای تدوین پایان نامه با موضوعات مرتبط نگرش اقتضایی و عملکرد باشد. همچنین در این فایل در مورد نظریات و همچنین تحقیقات قبلی و پژوهشگران آن بررسی شده است. در آخر این فایل پرسشنامه موضوع و همچنین منابع ان درج شده است.
در بخش بیان مساله از ادبیات تحقیق رابطه نگرش اقتضایی مدیران با عملکرد این گونه آمده است :
مديران كمياب ترين و در عين حال با ارزش ترين سرمايه سازمانها هستند و عاملهاي اصلي و تعيين كننده در جامعه كه نقش بنيادي و حياتي در رشد و شكوفايي آن را بر عهده دارند.
مديريت و مديران شايسته و آگاه، توانايي آن را دارند كه با بهره گيري از تواناييهاي دروني، دانش تخصصي و تجربه هاي شغلي، هدفهاي سازمانها را با به كارگيري منابع كمتري به گونه برتر تحقق بخشند و اثربخشي و كارايي سازمان را بالا برند.
چون انسانها بر پايه دانش، تخصص، تجربه، نگرش و ارزشهاي خاص خود عمل مي كنند و برداشت آنها نسبت به مسايل و رويدادهاي زندگي گوناگون است كار مديريت در جهت هماهنگ كردن فعاليتها ،تلاشها و نگرشهاي كاركنان در دستيابي به هدفهاي از پيش تعيين شده ، از دقت ، ظرافت و دشواري ويژه برخوردار است.
شناخت و تحليل فعاليتهايي كه مديران انجام مي دهند براي سازماندهي الگوهاي رفتاري آنان از اهميت بالايي برخوردار است. امروزه با گسترش اهميت ركن محرك سازمان – يعني مديران – و در راستاي ارتقاء سطح عملكرد سازماني بيش از هر زمان ديگري نياز به طراحي سيستم توسعه مديريت احساس مي شود. در سالهاي اخير بحث شايسته سالاري در نظام مديريت مطرح شده است و اين مقوله يعني غني سازي توانايي هاي مديران در كانون توجه مديريت منابع انساني قرار گرفته است.
تطابق عملكرد واقعي مديران با اصول و قواعد علمي مقرر براي انجام وظايف مديران مي تواند يكي از مهمترين عوامل موفقيت در نيل به هدفهاي عالي نظامهاي آموزشي باشد و در هر نظام آموزشي، الگوها و ساختارهاي ويژه اي وجود دارد كه به گونهي خاص مي تواند عملكرد مديران آموزشي را تعيين كند.
هر چند كه در زمينه ارتباط عوامل مؤثر با عملكرد مديران با پژوهشهاي فراواني روبرو هستيم ولي هنوز بصورت قطعي نمي توانيم مهمترين عوامل را در عملكرد مديران تعيين نمائيم و بطور قطع و يقين نمي توانيم بيان كنيم كه آيا بين نگرش اقتضايي مديران و عملكرد دبيران آنها رابطه وجود دارد يا خير؟
در صفحه شماره 33 از ادبیات این تحقیق در مورد نگرش اقتضایی این گونه آمده است :
اساس نگرش اقتضايي كه به آن نگرش موقعيتي نيز گفته مي شود بر اين استوار است كه يك الگوي مديريت براي همه موقعيت ها به عنوان بهترين راه وجود ندارد. وظيفه مدير اين است كه تعيين كند چه روشي، در چه موقعيت خاصي، تحت چه شرايط ويژه اي و در چه زمان بخصوص بهترين زمينه را براي نيل به اهداف مديريت فراهم مي كند. در اين راه مدير از يافته هاي موجود در نظريه هاي كلاسيك، نئوكلاسيك و سيستمي بهره مي گيرد و با توجه به شرايط زمان و موقعيتي كه در آن قرار دارد تصميم مقتضي در هر مورد اتخاذ مي كند. به عبارت ديگر، نگرش اقتضايي مستلزم پرورش مهارتي ادراكي است، مدير بايد يك موقعيت را بشناسد، آن را درك كند و قبل از اتخاذ تصميم، نگرش مثبت يا موقعيت را بيابد و آن را به كار گيرد.