شرکتهای ایرانی

و حالا هوش مصنوعی لیفتراک های سال ۲۰۵۰ را پیش بینی کرده است!! (+عکس)

یکی از مهمترین و پرکاربردترین  ماشین آلات صنعتی، لیفتراک ها هستند. این تجهیزات در انبارها، بندرها، سردخانه و بسیاری از صنایع کاربرد دارند. به دلیل اهمیتی که این تجهیزات دارند، روز به روز از تکونولوژی های مختلف برای بهینه سازی آنها و افزایش بهره وری حداکثری در تولید این تجهیزات استفاده می شود. و اما اکنون به عصری رسیده ایم که هوش مصنوعی نیز به خط تولید لیفتراک ها رسیده است.

پیش بینی هوش مصنوعی از لیفتراک های سال ۲۰۵۰

امروزه فناوری ها و تکنولوژی های بسیاری به کمک صنایع آمده است. اما بهتر است نظر خود هوش مصنوعی را در این باره بررسی کنیم. در ادامه تصاویری از پیش بینی هوش مصنوعی از لیفتراک های آینده را خواهیم دید.

و حالا هوش مصنوعی لیفتراک های سال 2050 را پیش بینی کرده است!! (+عکس)و حالا هوش مصنوعی لیفتراک های سال 2050 را پیش بینی کرده است!! (+عکس)

و حالا هوش مصنوعی لیفتراک های سال 2050 را پیش بینی کرده است!! (+عکس)

حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چه تکنولوژی خاصی در این لیفتراک ها استفاده شده است. اخیرا  ۵ تکنولوژی خاص، به کمک صنعت تولید لیفتراک آمده است. آشنایی با این پنج مورد میتواند بسیار جذاب باشد حتی اگر لیفتراک ها برای شما کاربرد خاصی نداشته باشند. پس با ما همراه باشید تا در ادامه به دنیای فوق العاده جذاب تکنولوژی سفر کنیم.

 ۵  فناوری  و تکنولوژی ای که که صنعت لیفتراک را متحول می کند!! (مورد۴ ام مورد علاقه نویسنده)

۱٫  اتوماسیون و اتوماتیک سازی  لیفتراک ها

اتوماسیون در صنعت حمل و نقل و توزیع، بحث کاملا جدیدی نیست. چرا که ساخت تجهیزاتی برای جابجایی در سال ۱۸۸۸ اولین نقطه عطف اتوماسیون بود. با این حال امروزه، اتوماسیون وارد عصر جدیدی شده است.

تکنولوژی اتوماسیون مورد استفاده از در لیفتراک ها، باعث ایجاد چندین نسخه از ماشین های خودکار برای جابجایی و بلندکردن  شده است.

در این تکنولوژی، لیفتراک ها به صورت خودکار هدایت می شوند و در مسیرهای تعیین شده و مخصوص خود حرکت میکنند. همچنین با استفاده از دوربین ها، حسگرها و علامت های مخصوصی که برای پردازش و راهنمایی تعبیه شده است؛ فرآیند انتقال بار را انجام می دهند.

شناخته شده ترین نمونه از وسایل نقلیه هدایت شونده خودکار ، در حال حاضر ناوگان آمازون از ربات های محرک نارنجی رنگ است که می توانند یک قفسه ۳۴۰ کیلوگرمی محصول را با سرعت ۵٫۵ کیلومتر در ساعت در طبقه انبار حرکت دهند.

به راحتی می توان فهمید که چرا اتوماسیون ناوگان لیفتراک برای شرکت ها جذاب است. این ماشین‌ها می‌توانند ۲۴ ساعته کار کنند، نیازی به مزایای پزشکی یا دندان‌پزشکی ندارند و سریع‌تر و دقیق‌تر از کارکنان انسانی هستند. اگرچه قیمت لیفتراک هایی که از تکنولوژی روز استفاده میکنند، گران هستند، اما به سرعت هزینه های خود را پرداخت می کنند.

روند کنونی بازار برای لیفتراک های خودکار پروژه تا سال ۲۰۲۶ به تدریج به بیش از ۷۸۶ میلیون دلار افزایش می یابد.

۲٫ هوش مصنوعی

سرعت رشد حوزه هوش مصنوعی حیرت انگیز است. این حوزه علاقه مندان زیادی برای خود جلب کرده است. این حوزه جذاب با بررسی، تجزیه و تحلیل و یادگیری، کارآمدترین و بهترین مسیر را برای رسیدن از نقطه ی ۱ به نقطه ی ۲ می یابد. همچنین پردازش وزن بار و سایر موارد را به طور بسیار حرفه ای انجام می دهد و در صورت احتمال خطر برای جابجایی بارهای سنگین و نامتوازن از حمل آنها خودداری میکند.

 به طور کلی استفاده از هوش مصنوعی باعث افزایش سرعت جابجایی ها، افزایش بهره وری و کاهش خطرات احتمالی میشود. در حال حاضر تویوتا، تلاش های بسیاری برای گسترش این فناوری کرده است.

۳٫ تاثیر ۵G در  صنعت لیفتراک!

احتمالا این مورد برای شما کمی عجیب باشد اما با توجه به پیشرفت های صورت گرفته در صنعت مخابرات، نسل پنج شبکه تلفن    همراه جهانی یا همان ۵G معرفی شده است. به نظر شما کاربرد این فناوری در لیفتراک چه میتواند باشد؟ به صورت خلاصه اتصال لیفتراک با سایر دستگاه ها. اینترنت اشیا (در مورد ۴ به صورت کامل بررسی میکنیم) به عنوان بازیکن اصلی در زمین بازی میکند.

با پیشرفت تکنولوژی در محیط کار، ماشین آلات و ابزار تنها به یک میزان خاصی میتوانند موثر باشند. لیفتراک های خودکار و خودران، تسمه های نقاله، دوربین ها و سایر دستگاه های دیجیتال، نیاز به یک راه برای ارتباط با یکدیگر دارند که شبکه ۵G به کمک این تجهیزات می آید.

مدیران انبار میتوانند وظایفی مانند نگهداری، پیش بینی و تعمیرات را برنامه ریزی کنند. برای مثال استفاده از لیفتراک‌های مجهز به هوش مصنوعی روی شبکه ۵G میتواند مشکلات احتمالی قبل از وقوع آنها ره به اطلاع مدیریت برساند و این یکی از اقدامات صرفه‌جویی در هزینه ها در انبارهای لیفتراک‌ است.

۴٫ اینترنت اشیا

و اما میرسیم به جذاب ترین مورد( از نظر نویسنده) ! “اینترنت اشیا” اصطلاحیست که مدتی رایج شده است. و به اشیایی اطلاق می شود که می توانند به اینترنت متصل شوند. این شامل ساعت های هوشمند، تلویزیون ها، سیستم های نظارتی، لوازم آشپزخانه، اسباب بازی ها و اتومبیل ها می شود.

یکی از نمونه‌های فناوری اینترنت اشیا، پالت‌های هوشمند Palletech  است. یک تخته مرکزی دارای چندین حسگر است که داده ها را به حافظه ی ابری ارسال می کند. سپس مدیران می توانند از رایانه یا تلفن خود برای پیگیری محموله ها استفاده کنند.

تخته مرکزی پالتک می‌تواند داده‌هایی مانند دما، مکان پالت و میزان کارآمدی مسیرها و جابجایی را ارسال کند. کاربران می توانند محل ارسال محموله را بر روی نقشه در زمان واقعی ببینند.

دما و زمان در زنجیره تامین صنایع غذایی اهمیت ویژه ای دارد. دستگاه های هوشمند مانند تخته های پالتک می توانند به مدیر اطلاع دهند که آیا غذا در خطر فاسد شدن است یا خیر.

اینترنت اشیاء را با ۵G  و هوش مصنوعی ترکیب کنید که به یک فناوری سه گانه دست خواهید یافت که بهره وری را به طور تصاعدی افزایش می دهد. انباری را در نظر بگیرید که دارای ناوگانی از لیفتراک های هوش مصنوعی، پالت ها و سایر تجهیزات جابجایی مواد است.

لیفتراک های هوش مصنوعی هنگام کار داده ها را جمع آوری و پردازش می کنند. آنها می توانند این داده ها را برای هماهنگ کردن مسیرهای کارآمدتر به اشتراک بگذارند. این داده ها پردازش می شوند و از طریق شبکه ۵G برای مدیران انبار ارسال می شوند. سپس مدیران می توانند تغییرات را در زمان واقعی اعمال کنند.

۵٫ تکنولوژی سوخت های پیشرفته

پیشرفت بعدی در فناوری سوخت برای لیفتراک ها، در هیدروژن نهفته است. از پیل های سوختی هیدروژنی می توان برای تامین انرژی لیفتراک، بالابر کامیون ها، تراکتورها و خودروها استفاده کرد.

خودروهای سوخت هیدروژنی در یک ایستگاه درست مانند خودروهای دیزلی شارژ می شوند. شرکت‌ها می‌توانند ایستگاه‌های سوخت‌گیری را در داخل انبار نصب کنند تا ماشین‌ها بتوانند به سرعت به کار خود بازگردند.

فناوری لیفتراک سازی در ایران

در ایران نیز صنایع بسیاری از فناوری های پیشرفته و تکنولوژی های روز استفاده میکنند. شرکت تولیدکننده لیفتراک  https://arkajam.com/  با استفاده از موتور های ژاپنی و بهره گیری از فناوری و تکنولوژی TCM  پیشتاز صنعت تولید لیفتراک میباشد.

 ۳۰۰۰ ساعت گارانتی، ۱۰ سال خدمات پس از فروش از مهمترین تمایز های این شرکت تولیدکننده با سایر شرکت ها است. برای خرید انواع لیفتراک  ۳ تن  و ۵ تن،(پرکاربردترین انواع لیفتراک) کلیک کنید.

و حالا هوش مصنوعی لیفتراک های سال 2050 را پیش بینی کرده است!! (+عکس)

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت

تحریریه پایگاه اطلاع رسانی صنعت، کارِ گردآوری و ترجمه مقالات و همچنین تولید و انتشار اخبار مدیریتی را انجام می دهد. این فعالیت علاوه بر فعالیت گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت می باشد که همگی زیر نظر سید حمیدرضا عظیمی است. همواره می توانید از طریق شماره تلفن 02122968244 با تحریریه Myindustry در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. این دیگه ته هوش مصنوعی بود :))
    معمولا تجهیزات صنعتی طراحی خاصی نداره یا به خاطر امنیتش زیاد نمیشه طراحی به خصوصی انجام داد.
    جالب بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا