خودروساز آلمانی فولکس واگن با وجود سپری کردن تمامی شرایط سخت، این روزها در شرایط مساعدی به سر می برد و فروش جهانی این خودروساز با رشد قابل توجهی روبرو بوده است به نحوی که در ماه مه 513 هزار و 500 دستگاه خودرو در سراسر دنیا بهفروش رسیده است.
به این ترتیب فروش این خودروساز آلمانی در ماه مه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته با رشد 5/ 3 درصدی روبهرو شده است. یورگن استاکمن، مسوول فروش فولکسواگن میگوید: «مه ماه موفقیتآمیزی برای برند فولکسواگن بود. فروش ما تقریبا در تمامی بازارهای اصلی رشد کرد؛ لذا فروش در دوره ژانویه تا مه در سطح سال پیش قرار گرفته است. فروش ما به طور تقریبی در تمامی بازارهای اصلی افزایش داشت. لذا فروش در دوره ژانویه تا مه در سطح سال پیش قرار گرفته است. از طرف دیگر بهبود وضعیت رقابتپذیری برند این خودروساز آلمانی ادامه خواهد داشت.»
شایان ذکر است که فولکس واگن در اروپا، فروش خود را با 7/ 6 درصد رشد به ثبت رساند و 158 هزار دستگاه فروخت. در آلمان فروش خودروهای فولکس واگن با رشد 6 درصدی روبرو بود و به 50 هزار و 800 دستگاه رسید. شاسیبلند تیگوان، به عنوان پرفروشترین مدل فولکس واگن در بازار آلمان معرفی گردد.
ناگفته نماند که فروش فولکس واگن در اروپای مرکزی و شرقی نیز با رشد 7/ 22 درصدی همراه بود.
رشد فروش جهانی فولکس واگن در بازارهای اصلی