اگر ایجاد اشتغال را به عنوان موتور محرک اقتصادی، پیشرفت و توسعه بدانیم، می بایست حمایت از ظرفیت کسب و کارهای نوپا را در دستور کارها قرار دهیم. در شرایطی که تعدادی از صنایع امروزه با مشکلات زیادی روبرو هستند که این مشکلات عامل تعطیلی برخی از آنها شده و بعضی از صنایع نیز با حداقل ظرفیت موجود به فعالیت مشغول هستند، ظرفیت رشد و بلوغ استارتاپها در فعالیتی که کمتر از 10 سال از آن میگذرد، بیانگر آن است که میتواند مشکلات بسیار زیادی در حوزه اقتصاد و اشتغالزایی را با تویت کسب و کارهای نوپا رفع نمود.
یکی از مهمترین آثار پاگرفتن استارتاپها یا همان کسبوکارهای نوپا در شرایطی که بوروکراسی اداری و دولتی در راه ایجاد اشتغال میتواند مسیر به سمت موفقیت ایران را کند نماید، همین مساله اشتغالزایی است. کسبوکارهایی که مبتنی بر فناوری هستند و شکل و شمایل سنتی قبل را ندارند، می توانند با سرعت زیادی رشد کنند و در این راه برای رسیدن به موفقیت به نیروی انسانی جوان، پرتلاش و با انگیزه و قدرتمند نیازمندند که به لطف خداوند در کشورمان جوانان بسیار زیادی با این شرایط وجود دارند که میتوانند جذب همین استارتاپها گردند یا خود دست به کارآفرینی بزنند و با ایجاد یک کسبوکار، در زمانی کوتاه تعداد زیادی شغل بوجود آورند.
به نقل از اقتصاد آنلاین، روشن است که جوانان نابغه و قدرتمند ایرانی که ایدههای خلاقانه خود را تبدیل به کسبوکاری میکنند که خود مولد درآمد و تولیدکننده مشاغل تازه ای بر بستر دانش و فناوری است، باید بسیار بیشتر از پیش، مورد حمایت قرار بگیرند.
در آخر باید گفت این روزها متاسفانه به علت های گوناگون از رقابتهای سیاسی و جناحی گرفته تا هشدارهای امنیتی، کارآفرینان جوان و نابغه و فعالان کسبوکارهای جو خاصی را حس میکنند که اصلاً به نفع اقتصاد و فناوری کشور نمی باشد. و باید گفت متاسفانه عدم آشنایی و آگاهی بعضی از نحوه فعالیت این نوع خاص از کسبوکارها، سبب شده که متاسفانه انگشت اتهام به سمت کارآفرینان جوان موفق داخلی نشانه رود. در حال حاضر وقت آن رسیده است که همه همت کنیم تا دست در دست هم با تکیه بر نابغه ها و نخبگان داخلی و در جبهه اقتصادی دشمنان خارجی را وادار به عقبنشینی نماییم.