چگونه و با استفاده از چه ابزاری می توانیم کیفیت محصولات و خدمات خود را تضمین کنیم و آیا نظام و قاعده...
ايمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بيماريزايي غذايي در هنگام مصرف ميباشد. کنترل کافي و مناسب در طول زنجيره غذايي امري ضروري بنظر ميرسد چرا که در هرمرحله از زنجيره غذايي ممکن است مخاطرات...
سيستم HACCP بر 7 اصل استوار است که توسط سازمان هاي بين المللي پذيرفته شده است و از سال 1993 توسط کميته مشترک سازمان بهداشت جهاني و سازمان خوار بار و کشاورزي جهان WHO/FAO يا CAC) Codx...
خرید خانه این روزها برای هر خانوادهای یک موفقیت بزرگ محسوب میشود. موفقیتی...
ادامه مطلب...کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است