شروع هر کسب و کاری نیازمند یک برنامه ریزی است، حتی اگر بخواهید یک کسب و کار بسیار کوچک داشته باشید، که خودتان آن را اداره خواهید کرد، باز هم وجود یک برنامه ی از پیش تعیین شده لازم است. برنامه ی کسب و کار شما همان طرح تجاری است. اهمیت یک طرح تجاری خوب زمانی که بخواهید سرمایه گذار برای پروژه تان جذب کنید، اهمیتش از حالت قبل هم بیشتر می شود. این بار شما باید بتوانید با طرح تجاری خود دیگران از جوانب مختلف کسب و کارتان آگاه کنید و آنها را متقاعد کنید که سرمایه گذاری در پروژه ی شما سود آور خواهد بود.
بنابراین یک طرح تجاری دو نتیجه ی مهم برای شما خواهد داشت؛ اول آن که مثل یک نفشه ی راه، شما در اجرای پروژه تان هدایت خواهد کرد و دوم آن که شما در جذب سرمایه کمک خواهد کرد و مهمترین ابزار شما برای یافتن سرمایه گذار است.
در ادامه 10 عنصر اصلی از یک طرح تجاری خوب را مشاهده می فرمایید.
ادامه مطلب...تلاش بسیار و نتیجه ی اندک ، شرایطی است که بسیاری از کارآفرینان در سراسر جهان آن را تجربه کرده اند. شرایط دلسرد کننده ای است هر چند شرایط دلسرد کننده است؛ اما نباید از آن نا امید شد. اینجا 10 نشانه ی پیشرفت محسوس را در کسب و کارتان می بینید، نشانه هایی که مشاهده ی آنها در ابتدای کار می تواند امید را به شما و تیم شما در آغاز یک مسیر بلند تا رسیدن به موفقیت در کسب و کار برگرداند.
ادامه مطلب...این مطلب توسط آقای سید حمیدرضا عظیمی نوشته شده است.
نگاهی به شاخصهای « فضای کسب و کار در ایران » به گزارش بانک جهانی
« بهبود فضای کسب و کار » این عبارتی است که حتماً شما هم بارها شنیده اید. اما « فضای کسب و کار » چیست ؟ منظور از بهبود آن چیست و چه اهمیتی دارد ؟ طبق گزارش سال 2010 بانک جهانی رتبه ی ایران از نظر سهولت کسب و کار و فضای کسب و کار در جهان 137 بوده است. اما مفهوم این رتبه چیست و چرا فضای کسب و کار در ایران، در مقایسه با جهان چنین جایگاه پایینی را دارد.
همان طور که از نام آن پیداست، فضای کسب و کار شامل آن دسته از مولفه هایی می شود که ما (به عنوان صاحب کسب و کار) تسلطی بر آن نداریم، اما آن عوامل بر عملکرد ما موثر هستند. این عوامل می توانند عوامل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و تکنولوژیکی باشند. عواملی که می توان آنها را با تحلیل PEST شناسایی و مورد ارزیابی قرار داد. آن چیزی که به عنوان فضای کسب و کار شناخته می شود، برآیند نتیجه ی تمام عوامل مذکور است. عواملی که هر کدام می توانند تاثیر بسزایی بر کسب و کار داشته باشند.
ادامه مطلب...در شرایطی که تعداد کل وبلاگ ها در اینترنت بیش از یکصد میلیون برآورد می شود، وبلاگ های شخصی که برای صاحبان خود پردرآمد هستند، استثنا محسوب می شوند. به نظر می رسد که کسب درآمد از طریق وبلاگ نویسی با وجود رقبای بسیار زیاد کار آسانی نباشد. گرچه تبیین یک استراتژی واحد برای موفقیت تمام وبلاگ ها در این بازار غیرممکن است، اما در این مطلب نگاهی داریم به سازوکار وبلاگ های گروهی موفق. ابتدا برخی مشخصه های آماری 10 وبلاگ برتر در اینترنت (طبق آمار سایت Technorati) را بررسی خواهیم کرد و سپس، توصیه هایی برای ساخت یک وبلاگ برتر. وبلاگ های لحاظ شده به ترتیب عبارتند از:
The Huffington Post, TechCrunch, Mashable, Gizmodo, Engadget, Gawker, BoingBoing, The Corner, Hot Air, TMZ
ادامه مطلب...دانشگاههای خارج از کشور در مقطع ا...
ادامه مطلب...حضور برخی خودروها در بازار خودروی کشور آنقدر نهادینه و قدیمی شده است که خرید و فروش آنها امری بسیار عادی و روتین تصور میشو...
ادامه مطلب...کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است