ادبیات تحقیق بررسی روند سطح اشتغال


عنوان کامل تحقیق: ادبیات تحقیق بررسی روند سطح اشتغال در بخش های مختلف استان آذربایجان غربی
نوع فایل: Word
تعداد صفحه: 75
فهرست مطالب: فصل اول: كليات تحقيق – كليات تحقيق – طرح مسئله – اهميت موضوع – فرضيه ها – اهداف –
كاربردها – روش انجام تحقيق – امتيازات تحقيق – آمار و اطلاعات مورد نياز – روش تجزيه و تحليل اطلاعات – فصل دوم: آشنايي مقدماتي با استان آذربايجان غربي – موقعيت جغرافيايي، حدود و وسعت – وجه تسميه – آب و هوا – اقوام ساكن در آذربايجان غربي – جمعيت
بررسي روند سهم اشتغال بخشهاي عمدة اقتصادي – كشاورزي و دامپروري و جنگل داري – معادن – بازرگاني – فصل سوم: مباني تئوريك و مطالعات انجام شده – تحليل تغير- سهم (Shift-shareanalyis) – اثر رقابتي و اثر تجمعي – الگوي تغيير- سهم – الگوي تغيير- سهم – روش محاسباتي تحليل تغيير- سهم – دلايل استفاده از الگوي تغيير- سهم و دشواريهاي آن – مروري بر سابقه تحقيق – تحقيقات انجام شده در بريتانيا – تحقيقات انجام شده در ايران – تبيين تفاوت هاي اشتغال و بيكاري از ديدگاه جغرافياي اقتصادي – تجزيه و تحليل روند اشتغال بخش صنعت و تعيين مزيت هاي نسبي در صنايع كاربر كشور – نتايج حاصل از كاربرد مدل تغيير-سهم – نتايج حاصل از كاربرد مدل اقتصاد پايه – منابع
این ادبیات تحقیق توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.
نگاهی به فایل ادبیات تحقیق بررسی روند سطح اشتغال
کاربرد این ادبیات تحقیق : ادبیات تحقیق به بررسی روند سطح اشتغال در بخش های مختلف استان آذربایجان پرداخته است که همراه با مطالعات قبلی در این زمینه می باشد. این فایل می تواند منبع مناسبی برای تدوین پایان نامه با موضوعات مرتبط در حوزه مدیریت شهری و دولتی باشد. همچنین در این فایل در مورد نظریات و همچنین تحقیقات قبلی و پژوهشگران آن بررسی شده است. و در آخر فایل نیز منابع موجود است
در بیان مساله از ادبیات تحقیق این گونه آمده است :
رشد و توسعه اقتصادي مطلوب از اهداف مهم سرمايه گذاري هر كشور اعم از پيشرفته و يا در حال توسعه مي باشد. رشد و توسعه اقتصادي در طول زمان درآمد سرانه واقعي مردم را افزايش و در نهايت سطح زندگي مردم را بهبود مي بخشد. ليكن در بسياري از كشورها مشاهده مي گردد كه جريان توسعه كليه مناطق درون يك كشور را به گونه اي مساوي و برابر مورد توجه قرار نداده و همواره تفاوتهاي قابل ملاحظه اي در درجه توسعه يافتگي مناطق پديد مي آيد.
از متغيرهاي مهمي كه سياست هاي مخلتف رشد و توسعه در مناطق را تحت تأثير قرار مي دهد اشتغال مي باشد. تجربه نشان داده است كه در ميان مناطق مختلف يك كشور نابرابريهاي زيادي در مورد اشتغال وجود دارد و عمدتاً به دليل نداشتن شناخت واقعي از سياست هاي متخذه در مناطق و ارزيابي تأثير آنها بر متغيرهاي مختلف اقتصادي از جمله اشتغال بوده است. با توجه به وجود نيروي كار جوان فراوان در كشور و اولويت قايل شدن دولت جهت رفع معضل بيكاري در برنامه هاي توسعه اقتصادي از جمله برنامه سوم توسعه اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، ضروري است در جهت شناخت وضعيت اشتغال مناطق مختلف كشور، اقداماتي اساسي صورت گيرد تا از آن طريق طراحي و اجراي برنامه هاي اقتصادي واقع گرايانه تر و مؤثرتر اعمال گردند. بنابراين آنچه در اين بررسي و تحقيق مطرح خواهد شد بررسي وضعيت اشتغال استان آذربايجان غربي و شهرستانهاي تابعه در بخشهاي مختلف اقتصادي و در مقاطع زماني مخلتف مي باشد.
به بيان ديگر مسئله اساسي تحقيق حاضر بررسي سهم بخشهاي مختلف اقتصادي استان و شهرستانهاي تابعه در اشتغال در سه مقطع زماني 1355، 1365 ، 1375 و بدست آوردن فعاليتهاي پايه براي استان و همچنين تحليل تغييرات ميزان اشتغال در گروهاي عمده فعاليت مي باشد.
در صفحه شماره 34 از ادبیات این تحقیق این گونه آمده است :
از آنجا كه آذربايجان غربي با كشورهاي ارمنستان، نخجوان، تركيه وعراق هم مرز است و اروميه نيز در ناحية سرحدي ايران و تركيه و عراق واقع گرديده ، لذا مورد توجه دولت ها و بازارهاي جهاني بوده است. از اين رو مي توان گفت كه آذربايجان غربي از قديم يكي از قطب هاي بازرگاني ايران بوده است.
آذربايجان غربي امروز نيز از لحاظ بازرگاني در ايران اهميت ويژه اي برخوردار است. از صادرات مهم اين منطقه، خشكبار، پياز، حبوبات، پشم، توتون و تنباكو، ميوه و غيره را مي توان نام برد. واردات آن نيز شامل برنج، پارچه، ماشين آلات ، چيني، كفش، سيگار، چاي، و … است.