پاورپوینت مدیریتی

پاورپوینت مدیریت زمان پروژه PMT

عنوان کامل : پاورپوینت مدیریت زمان پروژه PMT

تعداد اسلایدها : 64 اسلاید

سرفصل مطالب در پاورپوینت مدیریت زمان پروژه PMT :

ساختار شبکه – روشهاي تهيه اطلاعات و تنظيم شبکه – تعاريف مرتبط با شبکه – قوانين رسم شبکه هاي برداري – مثال رسم شبکه – انواع روابط ميان دو فعاليت – ساختار شکست کار به وسیله نمودار – محدوده پروژه – سطح گسترش – نمودار گانت – نکات مهم و فرضیات مهم برآورد زمان فعالیتها – مسیر بحرانی – نمودار گانت وشبکه هاي داراي مقياس زمان

نمونه ای از اسلایدهای پاورپوینت

پاورپوینت مدیریت زمان پروژه PMT

 

این پاورپوینت توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.

نگاهی به فایل پاورپوینت مدیریت زمان پروژه

کاربرد این پاورپوینت

عامل” زمان ” در مدیریت پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است. مدیریت زمان پروژه دربرگیرنده ی فرآیندهای مورد نیاز جهت حصول اطمینان از تکمیل به موقع پروژه است. با مشخص شدن فعاليتها و نوع ارتباط با یکدیگر بر اساس ساختار زماني هر فعاليت ، شبكه زمانبندي پروژه از سطوح زيرين تا اصلي ترين سطح تهيه خواهد شد. در پاورپوینت مدیریت زمان پروژه به ارائه این مفاهیم و موضوعات پیرامون ان پرداخته است و همچنین مباحث مربوط به شبکه ها و ساختار آن ها توضیح داده شده است.

بلافاصله پس از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار می گیرد.

تایید صحت اطلاعات

در اسلاید شماره 31 از این پاورپوینت چنین می خوانیم :

انواع روابط میان دو فعالیت

1) رابطه فيزيکي(Physical Relationship): رابطه ميان ماهيت،طبيعت يا فيزيک دو فعاليت به گونه اي است که شروع يکي از آنها قبل از خاتمه ديگري ممکن نيست.مثل اغلب روابط ميان فعاليتهاي يک پروژه(حفر کانال و لوله گذاري).

2) رابطه منطقي(Logical Relationship): اجراي يکي از فعاليتها به خاتمه ديگري بستگي ندارد اما منطقي است(يا به صلاح است) که يکي از آنها پس از ديگري اجرا شود. مثلاً مدير پروژه تاکيد دارد قبل از اجراي فعاليت انجام هر بخش، فعاليت مطالعه بخش بعدي را نبايد اجرا کرد.

3) رابطه سازماني: برخي از موارد، بخشنامه ها، آئين نامه ها و مقررات وضع شده از طرف مديريت رده اول سازمان مولد پروژه،‌ ما را به رعايت روابط خاصي ميان دو فعاليت ملزم مي نمايد. رابطه سازماني از نظر مديريت سازمان منطقي است و نقض آن، عدم رعايت قوانين و مقررات را باعث ميشود.

4) رابطه محدوديت منابع: محدوديت استفاده از منابع اجرايي ما را وادار ميکند که فعاليتي را بعد از خاتمه ديگري اجرا کنيم. اين نوع بستگي ناشي از نياز دو فعاليت به منابع اجرايي مي باشد که مقدار آن محدود است .

برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جمع زیر را انجام دهید ! *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن