تحقیق و پژوهش کاملتحقیق و مقاله

تحقیق : ارزیابی عملکرد منابع انسانی

تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان
Word

عنوان کامل تحقیق (پایان نامه) : ارزیابی عملکرد منابع انسانی

نوع فایل: Word

تعداد صفحه: ۱۴۸

فهرست مطالب: فصل اول کلیات تحقیق – فصل دوم ادبیات تحقیق – فصل سوم روش تحقیق – فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها – فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات – منابع

فصل دوم ادبیات تحقیق: اهمیت مدیریت منابع انسانی – وظایف مدیریت منابع انسانی – اجزای نظام مدیریت منابع انسانی -تاریخچه ارزیاب عملکرد – مقاصد ارزشیابی عملکرد – ارزیابی عملکرد – جایگاه ارزشیابی عملکرد در منابع انسانی – طبقه بندی نظام های ارزیابی عملکرد – عوامل مورد ارزشیابی در منابع انسانی – محدودیت های ارزیابی عملکرد – ویژگی های نظام ارزیابی اثربخش

این پایان نامه می تواند به عنوان راهنمایی به منظور تحقیق و پژوهش بیشتر در زمینه ارزیابی عملکرد منابع انسانی و نظام های ارزیابی توسط سایر پژوهشگران مورد استفاده قرار گیرد.

این تحقیق توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.

نگاهی به فایل تحقیق ارزیابی عملکرد منابع انسانی

کاربرد این تحقیق : تحقیق ارزیابی عملکرد منابع انسانی در واقع این فایل یک پایان نامه کامل با عنوان “بررسی پایایی و روایی عملکرد نظام ارزیابی عملکرد نیروی انسانی از دیدگاه کارشناسان ستاد گمرک” می باشد. این فایل برای تمام دانشجویان رشته های مدیریت به ویژه مدیریت دولتی و اجرایی بسیار مفید و کاربردی می باشد چرا که هم میتوانند از مطالب آن استفاده کنند و هم با فرمت یک پایان نامه آشنا شوند. همچنین در انتهای این پایان نامه منبع مورد استفاده آورده شده است که ارزش مطالعاتی و پژوهشی پایان نامه ارزیابی عملکرد منابع انسانی که می توانید آن را دانلود فرمایید، افزایش داده است.

تایید صحت اطلاعات

در صفحه شماره ۴۴ از تحقیق ارزیابی عملکرد منابع انسانی این گونه آمده است :

در یک کلام می توان گفت که هدف نهائی ارزیابی عملکرد عبارتست از افزایش کارآئی و اثربخشی سازمان و نه تنبیه و توبیخ کارکنان. بنابراین ارزیابی عملکرد در صدد است تا اثربخشی و کارآئی کارکنان را حفظ و بهبود نماید یکسو مقاصد سیستمهای ارزیابی عملکرد را براساس شکل زیر نشان می دهد.

در صفحه شماره ۱۰۲ از تحقیق ارزیابی عملکرد منابع انسانی این گونه آمده است :

موفقیت و مطلوبیت هر نظام وابسته به وجود خواص و ویژگیهای مطلوب در اجزای آن است، اجزای اصلی نظام ارزیابی مشتمل بر معیارها، و شاخصها، روشها، موقعیت  زمانی و اهداف است برناردین در مطالعه خود به ویژگیهای چهارگانه اشاره دارد. او معتقد است وجود ویژگیهایی از قبیل رعایت موارد قانونی در روشهای اجرایی ارزیابی، محتوی، مستند سازی و ثبت و ضبط سوابق، تبحر و تخصص در نظام ارزیابان عملکرد باعث اثر بخش آن نظام می‌شود. در ادامه به صورت خلاصه هر یک از موارد بالا توضیح داده می‌شود.( طبرسا، خائف، ۱۳۷۷، ص۱۸۳،۱۸۲)

پایان نامه بررسی پایایی و روایی عملکرد نظام ارزیابی عملکرد نیروی انسانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا