تحقیق و پژوهش کاملتحقیق و مقاله

تحقیق : اجرای سیستم ERP در سازمان

تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان
Word

عنوان کامل تحقیق (پایان نامه) : ادبیات تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان

نوع فایل: Word

تعداد صفحه: ۱۶۰

فهرست مطالب: فصل اول کلیات تحقیق – فصل دوم ادبیات تحقیق – فصل سوم روش تحقیق – فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها – فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات – منابع – پرسشنامه و ضمائم

فصل دوم ادبیات تحقیق: سیر تکاملی ERP – معرفی جامع ERP – ERP از دیدگاه مدیریتی –  تفاوت بین ERP یک بانک اطلاعات مرکزی –  ERP در ایران – مراحل بهره برداری از یک راه حل ERP – بررسی هزینه ها و امکان سنجی ERP – استقرار پلکانی ERP راهی برای کاهش هزینه –  
مهندسی مجدد ( BPR) و تفاوت آن با ERP –  مهندسی مجدد مبتنی بر فناوری – مختصری از MRPII, MRP (از زیر سیستمهای erp) – تعریف ERPII – تفاوت ERPII, ERP  – ERP, MIS – عوامل مؤثر در پیروزی و شکست پروژه های ERP – انواع روشهای پیاده سازی ERP از لحاظ وسعت فعالیت – مباحث انسانی در پیاده سازی پروژه های ERP (نقش نیروی انسانی در انجام پروژه) –  اجزای تشکیل دهنده ی سیستم های ERP – امنیت در سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی – مزایا و معایب بکارگیری ERP – چرا سازمان به ERP نیاز دارد؟ (لزوم پیاده سازی) – گزینه های پیاده سازی ERP

این پایان نامه می تواند به عنوان راهنمایی به منظور تحقیق و پژوهش بیشتر در زمینه ERP توسط سایر پژوهشگران مورد استفاده قرار گیرد.

این تحقیق توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.

نگاهی به فایل تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان

کاربرد این تحقیق : ادبیات تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان در واقع این فایل یک پایان نامه کامل با عنوان “سنجش میزان آمادگی شرکت آب جهت اجرای سیستم ERP” می باشد. این فایل برای تمام دانشجویان رشته های مدیریت به ویژه مدیریت صنعتی بسیار مفید و کاربردی می باشد چرا که هم میتوانند از مطالب آن استفاده کنند و هم با فرمت یک پایان نامه آشنا شوند. همچنین در انتهای این پایان نامه پرسشنامه مورد استفاده آورده شده است که ارزش مطالعاتی و پژوهشی پایان نامه اجرای سیستم ERP که می توانید آن را دانلود فرمایید، افزایش داده است.

تایید صحت اطلاعات

در صفحه شماره ۴۰ از تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان این گونه آمده است :

در روش مهندسی مجدد ابتدا سیستم ERP انتخاب شده و سپس بر اساس این سیستم مهندسی مجدد فرآیندها صورت می گیرد الیری از این روش با عنوان مهندسی مجدد محدود ، یاد می کنند . این روش نسبت به روش آزاد ساده تر و ارزان تر است چون نیاز به تغییر سیستم نیست و تنها فرآیندهای سازمان با توجه به سیستم تغییر می کنند این روش فرآیندهای سازمان را بر اساس قابلیت های سیستم طراحی می کنند . به عنوان مثال فرآیندهای محصولات شرکت SAP به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند کارها را به بهترین نحو انجام دهند . شرکت هایی که محصولات SAP را به صورت کامل پیاده می کنند فرآیندهای خود را به گونه ای طراحی می کنند که با فرآیندهای سیستم SAP مطابق باشد روش مهندسی مجدد بر مبنای فناوری سازمان را با چالش هایی نیز روبرو می سازد . طراحی فرآیندها بر اساس یک سیستم جدید بدون در نظر گرفتن خواسته ها و نیازهای کاربران ، مقاومت و نارضایتی آنها را برانگیخته و هزینه های آموزشی قابل توجهی را متوجه شرکت ها می کند.

در صفحه شماره ۱۴۶ از تحقیق اجرای سیستم ERP در سازمان این گونه آمده است :

طبق نتایج بدست آمده و با توجه به نکات ذکر شده در بالا، از آنجایی که هم اکنون سازمان از نرم افزارهای پراکنده برای انجام امور در بخش های متفاوت استفاده می نماید و کارکنان بخش های گوناگون باید با چندین نرم افزار مختلف، وظایف خود را انجام دهند، رضایت از این شیوه عملکرد در حد متوسط پایین ارزیابی شده است.
با وجود اینکه سازمان در برگزاری دوره های آموزشی به خوبی عمل کرده است و آموزش های لازم و کافی را قبل از بکارگیری سیستم های جدید در سازمان انجام داده است. اما به دلیل کمرنگ بودن بازخوردگی بعد از برگزاری دوره های آموزشی، رضایت افراد از حضور در چنین دوره هایی در حد متوسط بوده است.

پایان نامه اجرای سیستم ERP در سازمان ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا