مسلماً دستیابی به استقلال و یا آزادی مالی مسالهای نمیباشد که به صورت تصادفی و یا در یک بازه زمانی بسیار کوتاه رخ دهد. به عنوان مثال برخی به امید آنکه میزان سرمایه خود را به صورت ناگهانی افزایش دهند در مسابقههای بخت آزمایی مختلف شرکت میکنند. اما همانطور که میدانید در اکثر مواقع به نتیجه خاصی دست پیدا نمیکنند.
ادامه مطلب...
مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای یا همان CAPM در سال 1952 توسط مارکویتز بر اساس مطالعات وی بر تئوری مدرن پرتفولیو و فرضیات بازار کارا پایه گذاری شد. CAPM به وسیله شارپ در سال 1964 تبیین شد و تا سال های اخیر مدل استانداردی برای مقایسه دارایی های سرمایه ای در علوم مالی بوده است. این مدل بیان می کند که بازده یک دارایی، تابع خطی از کواریانس بازده سهم و بازده بازار است. اما با انجام تحقیقاتی این مدل متحمل ایراداتی شد. به عنوان مثال بنز (1981) در مقاله ای نشان داد شرکتهای با ارزش بازار کمتر در بورس اوراق بهادار نیویورک بازدهی بالاتر از مدل بازده مورد انتظار مدل قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای دارند. مشابه نتایج مذکور در بازار ژاپن توسط زیمبا (1991) و در بازار انگلیس توسط لویس (1985) و در بازار استرالیا به وسیله بران و همکارانش کسب شد. همچنین ساتمن و روزنبرگ و لاین اشتاین (1985) عامل ارزش دفتری به ارزش بازار را به عوامل فوق افزودند و تشریح بهتری از بازده به دست آوردند.
ادامه مطلب...
در لیست بهترین مشاغل سال ۲۰۱۱ کسانی که در رده سوم قرار دارند، در سال ۲۰۱۰ در رده اول و در سال ۲۰۰۹ در رده دوم قرار داشته اند. Actuary ها بنا بر تعریف لغت نامه لاروس «متخصصانی هستند که برای بیمه ها محاسبات آماری انجام می دهند». به طور تاریخی، اولین بار نیاز به ایجاد چنین تخصصی از طریق بیمه های عمر به وجود آمد (قرن هجدهم میلادی). اما در حال حاضر Actuary، به متخصصی گفته می شود که تاثیر مالی ریسک های مختلف را در آینده بررسی می کند (ویکی پدیا).
ادامه مطلب...اصولاً خریداران باید بررسیهای وسیعی در موقع خرید یا فروش سهام انجام دهند. اگر آنها بدون توجه بهکسری عوامل، اقدام به سرمایهگذاری نمایند، نتایج مطلوبی از سرمایهگذاری عایدشان نخواهد شد. این موضوع بیشتر در کشورهایی مطرح است که بازار اوراق بهادار (بورس) کارآیی ندارند. در کشورهایی که بورس اوراق بهادار کاراتری دارند. قیمت بازار سهام نزدیک به ارزش ذاتی (واقعی) آن اوراق است.
به هر حال در همه کشورها تجزیه و تحلیلهای ضروری برای خرید سهام وجود دارد، این تجزیه و تحلیلها به چند بخش عمده تقسیم میشود که بهشرح زیر است:
- تجزیه و تحلیل عوامل اقتصادی
- شناخت عوامل سیاسی و نظامی
- تجزیه و تحلیل صنعت
- تجزیه و تحلیل شرکت
- تعیین ارزش شرکت و ارزش یابی سهام.
خیلی از خانواده ها بچه های خود ...
ادامه مطلب...حضور برخی خودروها در بازار خودروی کشور آنقدر نهادینه و قدیمی شده است که خرید و فروش آنها امری بسیار عادی و روتین تصور میشو...
ادامه مطلب...کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است