پیتر دراکر Peter Drucker

پیتر دراکر (تلفظ صحیح به با لهجه آلمانی: پیتر دروکا)، ‏ (متولد ۲۸ آبان ۱۲۸۸ اتریش – ۲۰ آبان ۱۳۸۴ آمریکا) از برجسته‌ترین نظریه‌پردازان مدیریت در جهان است که به پدر مدیریت نوین نیز شناخته می شود.

پیتر دراکر در سال ۱۹۰۹ در وین متولد شد و تحصیلات ابتدایی خود را در آنجا و لندن پایان داد. درجه دکترای خود را در حالی که به عنوان خبرنگار یک روزنامه در فرانکفورت آلمان و سپس به عنوان کارشناس اقتصادی در یک بانک بین‌المللی در لندن کار می‌کرد در رشته حقوق عمومی و بین‌الملل دریافت کرد. در سن ۲۹ سالگی در سال ۱۹۳۷ به آمریکا مهاجرت کرد.

پیتر دراکر نویسنده، مدرس، و مشاور تخصصی در زمینه استراتژی و سیاست است. او به خیلی از سازمان‌های بزرگ دنیا و هم‌چنین سازمان‌های غیرانتفاعی، شرکت‌های کوچک و کارآفرین و سازمان‌های دولتی آمریکا مشاوره داده است.

پیتر دراکر ۳۵ کتاب نوشته است و هر کدام به بیش از ۲۰ زیان ترجمه شده‌اند. ۱۶ کتاب او در زمینه جامعه، اقتصاد و سیاست است. ۱۵ کتاب در مورد مدیریت است. دو تا از کتاب‌ها رمان است. او هم‌چنین یکی از نویسندگان کتابی در مورد نقاشی ژاپنی است. پیتر دراکر نویسنده تعداد زیادی مقاله در مجلات و ژورنالهای مختلف است. او یکی از اعضای هیئت تحریریه وال استریت ژورنال است. او چهار سری فیلم آموزشی بر اساس کتاب‌های مدیریتی خود ساخته است. از جمله کتاب‌های مهم او در زمینه مدیریت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

The End of Economic Man ( 1936)

The Future of Industrial Man (1942)

The Concept of Corporation (1946)

The Practice of Management ( 1954)

Managing for Results (1964)

The Effective Executive (1967)

People and Performance (1973)

Management: Tasks, Responsibilities, Practices (1974)

The Unseen Revolution (1976)

Advetures of a Bystander (1979)

Towards the Next Economics (1981)

Innovation and Entrepreneurship (1985)

The Frontiers of Management (1987)

آخرین کتاب او با عنوان Managing in the Next Society در سال ۲۰۰۲ منتشر شد.

مشارکت کنندگان در این صفحه:

سید حمیدرضا عظیمی آقای سید حمیدرضا عظیمی

توضیح : شما در حال مطالعه بخش دانشنامه هستید، در این بخش صرفاً اصطلاحات و معنی آن شرح داده می شود، اگر مایل به مطالعه مقاله و یادداشت‌های مدیریتی هستید، به بخش مربوطه از طریق منو مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا