پاورپوینت مدیریتی

پاورپوینت سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری

عنوان کامل : پاورپوینت سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری

تعداد اسلایدها: ۹۷ اسلاید

فهرست مطالب  پاورپوینت سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری : فرایند کلی حل مسئله- مدل سایمون فاز هوشمندی- نقش اطلاعات در فرایند تصمیم گیری- تصمیم گیری عقلایی و عقلایی بودن محدود- اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری- ارزش اطلاعات- افزونگری و کارایی اطلاعات- سیکل های نختلف مدیران در برخورد با زمان- نقش های مدیریتی از دید مینتزبرگ- مدل های تصمیم گیری فردی- مدل های تصمیم گیری سازمانی- نقش سیستمهای اطلاعاتی در تصمیم گیری- تعریف کاربردی سیستم پشتیبانی تصمیم- مشخصات و قابلیتهای DSSها- اجزای یک سیستم پشتیبانی تصمیم- سیر تکاملی سیستمهای پشتیبانی تصمیم – نقش سیستمهای اطلاعاتی در تصمیم گیری- ساختار برنامه DSS- عوامل موفقیت و شکست DSS- مقایسه MIS و DSS- امکانات نرم افزاری DSS

نمونه ای از اسلایدهای  پاورپوینت سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری :

این پاورپوینت توسط گروه علمی پایگاه اطلاع رسانی صنعت، مورد تایید قرار گرفته است.

نگاهی به فایل پاورپوینت سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری

کاربرد این پاورپوینت : شما در پاورپوینت سیستم های پشتیبانی و تصمیم گیری اطلاعات کاملی را در زمینه فرایند این سیستم ها و کارکردهای آن ها خواهید دید و همچنین با منطق کار این سیستم ها آشنا خواهید شد. در این فایل به بررسی اجزا و همچنین ابعاد این سیستم ها اشاره شده و انواع این سیستم ها و کارایی آن ها را شرح داده است. از این رو به راحتی می توانید با استفاده از این فایل اطلاعات کاملی را دریافت کرده و برای کارهای مطالعاتی و ارائه های کلاسی از آن استفاده کنید.

بلافاصله پس از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار می گیرد.

تایید صحت اطلاعات

در یکی از اسلایدها از پاورپوینت سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری چنین می خوانیم :

تصمیم گیری عقلایی دانش کامل از تمام عوامل است یک عمل مکانیکی است ارزشهای مورد نظر بخوبی شناخته شده و ملاک تصمیم گیری قرار می‌گیرد. این روش تصمیم گیری از نظریه های اقتصاد کلاسیک تبعیت می‌کند. سایمون معتقد است که تصمیم گیرندگان از تمام راه حل های قابل دسترسی کاملاً آگاه نیستند و یک هدف قطعی روشنی نیز همیشه موجود نیست.

بنابراین، رفتارهای تجربی بر یک منطق و عقلانیت محدود و بسته استوار است. به سخن دیگر، محدودیت هایی که در باره اطلاعات، زمان، و معین بودن آینده است عقلایی بودن را محدود می سازد. بیشتر مدیران می کوشند تا در چارچوب چنین محدودیت عقلایی، بهترین تصمیم ها را بگیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا