امکاناتگزیده شرکت‌هابرگزاری سمینار سوپروایزری ماشین‌های دوار

شرکت برگ در فاز 12 مجتمع پارس جنوبی

برگزاری سمینار سوپروایزری ماشین‌های دوار

سمینار سوپروایزری ماشین‌های دوار در تاریخ بیستم تیرماه سال جاری در فاز 12 مجتمع پارس جنوبی توسط شرکت برگ برگزار گردید.

به گزارش شرکت برگ، در تاریخ بیستم تیرماه سال جاری سیمناری در خصوص سوپروایزری ماشین های دوار توسط شرکت برگ در فاز 12 مجتمع پارس جنوبی برگزار گردید. این سمینار آموزشی با به‌روزترین متد آموزشی سوپروایزری به همراه ارائه کاملترین روتورکیت از طرف شرکت برگ به صورت تئوری و عملی انجام شد و انواع کمیت‌ها (measurements) و مزایای آنها شرح داده شد. این سمینار با حضور مدیر واحد فنی مهندسی برگ، آقای مهندس حیدری و سرپرستان فروش برگ آقای مهندس مختاری و آقای مهندس جوانمرد برگزار شد.

در این جلسه مباحثی در خصوص اهمیت استقرار و اجرای منظم برنامه پایش وضعیت تجهیزات دوار (CM) به عنوان یکی از نیازهای اساسی برای سیستم نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه(PM) ، آنالیز ارتعاشات به عنوان یکی از روش ها و پایش وضعیت در صنایع مختلف نفت و گاز و پتروشیمی مباحثی مطرح شد. در این سمینار انواع مراحل استاندارد سوپروایزری شامل:

1- انواع سنسور 2- انواع Measurement 3- ‌کارت‌های مانیتورینگ، پایش 4- آنالیز ارتعاشات 5-آنالیزپارامترهای پروسه‌ای و نیز در خصوص مطالعات اولیه و ثانویه و اجرای سوپروایزری به تفصیل توضیحاتی ارائه گردید.

از نکات کلیدی و حساس مطرح شده در این سمینار، استانداردهای لازم در پایش وضعیت و توجه کارفرمایان به صلاحیت و دانش کافی پیمانکاران در اجرا و تجهیزات لازم نکاتی مطرح شد

در بخش پرسش پاسخ؛ درباره بهینه کردن سیستم های سوپروایزری فاز 12، نکات تعمیراتی و تعمیرات پیشگیرانه (PM) مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دورنمای ارتباطات فنی و آموزشی کاملتر در این زمینه بین شرکت برگ و واحد 12 پارس جنوبی تدوین شد.

در بخش آخر در مورد تنوع برندهای نصب شده در زمینه (سوپروایزری) در پالایشگاه  و خدماتی که شرکت برگ در این خصوص می‌تواند ارائه بدهد، بحث و تبادل نظر شد.

دانلود فیلم مدیریتی دفتر کار یا Office Space

ما فیلم های مدیریتی را به صورت رایگان برای دانلود در اختیار شما می گذاریم، اینها فیلمهایی هستند که می توانند جنبۀ آموزش و انتقال مفاهیم مدیریتی را داشته باشند. فیلم دفتر کار یکی از این فیلم هاست، فیلم سینمایی Office Space به کارگردانی Mike Judge در سال 1999 و در آمریکا ساخته شده است. فیلم Office Space در فضایی هجو گونه زندگی روزمره و کاری مردم آمریکا در اواخر دهه 90 میلادی ... متن کامل مقاله را بخوانید