برای پیش ثبت‌نام در وبینار رایگان جهش های طلایی کسب و کار در ایران1402 روی لینک زیر کلیک کنید

زمان برگزاری فروردین ماه می‌باشد : اطلاعات بیشتر : 02122968244 و 09039119939

فرصتثبت نام رایگان به تعداد محدود، در «جهش های طلایی کسب و کار در ایران1402»فرصت


برادران میلیاردر خودساخته !

یادداشتهای تحلیلی و مدیریتیداستانهای مدیریتیبرادران میلیاردر خودساخته !

دوره دیجیتال مارکتینگ

برادران میلیاردر خودساخته !

آندریاس و توماس استرونگمان برادران دوقلوی میلیاردر آلمانی هستند که هر کدام با ثروت 8/3 میلیارد دلار در سال 2010 به طور جداگانه از سوی مجله فوربز در رده دویست و سی و هفتم ثروتمندان جهان قرار گرفتند.

این دو برادر که میلیاردرهایی خودساخته هستند ثروت خود را از صنعت داروهای ژنریک به دست آورده‌اند. آن‌ها شرکت هکسال را در سال ۱۹۸۶ تاسیس کردند. آندریاس و توماس استرونگمان هر دو در سال ۱۹۵۰ در آلمان متولد شدند. پدر این دو برادر دوقلو، ارنست استرونگمان، تا سال ۱۹۷۹ شرکت خانوادگی دارویی دوراشیمی‌را اداره می‌کرد.

اما از آن سال از پسرانش خواست که کسب و کارش را اداره کنند. توماس استرونگمان در سال ۱۹۷۷ از دانشگاه اوگسبورگ با مدرک DBA (دکترای مدیریت کسب و کار) فارغ‌التحصیل شده بود. او برای کار به عنوان مدیر محصول به شرینگ- پلوگ در لوکرن رفت و در سال ۱۹۷۸ به شعبه این شرکت در نیوجرسی منتقل شد. توماس در سال ۱۹۷۹ به آلمان برگشت و مدیر ارشد اجرایی دوراشیمی‌شد. آندریاس نیز در همین دوره در رشته پزشکی تحصیل کرده و به آفریقای‌جنوبی رفته بود تا به عنوان یک پزشک مشغول به کار شود. او در این کشور نیاز فوری به داروهای با قیمت مناسب را با چشم خود دیده بود. دولت آلمان تا اواسط دهه ۱۹۸۰ به شکلی فعالانه جایگزینی داروهای ژنریک با داروهای برنددار را تشویق کرده بود تا بتواند قیمت‌های در حال افزایش بخش بهداشت را کنترل کند. برادران استرونگمان نیز به سرعت متوجه این فرصت شدند و تصمیم گرفتند با ترکیب مهارت‌های مدیریتی یکی از برادران و مهارت‌های پزشکی دیگری، کاری کنند تا از این فرصت بیشترین بهره را ببرند. به همین منظور، آندریاس در سال ۱۹۸۶ کار خود در آفریقای‌جنوبی را‌‌ رها کرد تا به برادرش توماس بپیوندد تا به همراه هم شرکت هکسال را تاسیس کنند. البته آن‌ها برای تاسیس این شرکت ابتدا شرکت خانوادگی دوراشیمی‌را فروختند. آن‌ها در خانه خود در تگرنسی در منطقه باواریای آلمان، کارگاهی راه‌اندازی کردند تا در آن به تولید داروهای ژنریک ارزان قیمت بپردازند. به این شکل شرکت هکسال شیمی‌با تولید ۵ دارو و تنها ۲۲ کارمند کار خود را شروع کرد. برادران استرونگمان به جای کپی کردن فرمول داروهای موجود، پتانسیل بازار را برای توسعه فرمول‌های جدید شناسایی کردند. به این شکل هکسال توانست به موفقیت سریع و چشمگیری دست یابد و درآمد آن در سال ۱۹۸۸ به ۲۸ میلیون یورو رسید. در واقع تعهد هکسال به تحقیق و توسعه و تمایل آن به سرمایه‌گذاری مجدد سود‌ها، در شرکت نقش مهمی‌را در موفقیت شرکت بازی کرد. نام هکسال شیمی‌در سال ۱۹۹۵ به شرکت هکسال تغییر یافت. این شرکت همچنین در سال ۲۰۰۰ شرکت آزمایشگاه‌های ایان در آمریکا را خرید.

استرونگمن

برادران استرونگمان در ‌‌نهایت موفق شدند شرکت خود را تبدیل به دومین شرکت بزرگ تولیدکننده داروهای ژنریک در جهان کنند. آندریاس و توماس استرونگمان در سال ۲۰۰۵ هکسال و ۷/۶۷ درصد سهام خود از آزمایشگاه‌های ایان را به شرکت سوئیسی نوارتیس به قیمت ۵/۷ میلیارد دلار فروختند که ساندوس را تبدیل به بزرگ‌ترین شرکت داروهای ژنریک جهان کرد. برادران استرونگمان در حال حاضر شرکت سرمایه‌گذاری سانتو را که در بخش بیوتک آلمان سرمایه‌گذاری می‌کند اداره می‌کنند. این مجموعه شرکت به ویژه شامل شرکت‌هایی می‌شود که در تحقیقات روی سرطان فعال هستند. این دو برادر همچنین یک مرکز تحقیقات عصب‌شناسی را به احترام پدرشان با نام ارنست استرونگمان در فرانکفورت تاسیس کردند. شرکت برادران استرونگمان همچنین اخیرا در انرژی خورشیدی نیز سرمایه‌گذاری کرده است. آن‌ها در سال ۲۰۰۹ بخشی از سهام شرکت «کانرژی» یک شرکت متخصص در انرژی‌های خورشیدی در آلمان را خریدند. آندریاس استرونگمان ازدواج کرده و دو فرزند دارد. وی در حال حاضر ساکن تگرنسی در آلمان است. وی در سن ۵۶ سالگی یک جایگاه مدیریت اجرایی در ساندوز، یکی از بخش‌های شرکت نوارتیس را بر عهده گرفته است. گفته می‌شود آندریاس به قایقرانی، گلف و اسکی علاقه دارد. توماس استرونگمان نیز ازدواج کرده و ۴ فرزند دارد. او نیز ساکن تگرنسی آلمان است. گفته می‌شود توماس کلکسیون دار آثار هنر مدرن و همچنین ساعت‌های سوئیسی است. توماس فردی متواضع است و گفته می‌شود ناهار خود را در کافه تریای کارکنان صرف می‌کند. برادران استرونگمان به عنوان مذاکره‌کنندگانی صریح و خشک که به سرعت تصمیم می‌گیرند و برادرانی صمیمی‌ شهرت دارند. گفته می‌شود آن‌ها برای کارکنانشان افرادی دوست داشتنی هستند و به آن‌ها آزادی عمل زیادی در انجام کار‌ها می‌دهند.

دانلود از کتابخانه دانلود این مطلب از کتابخانه پایگاه اطلاع رسانی صنعت


منبع : روزنامه دنیای اقتصاد مورخ 12 بهمن 1389

Submit to Facebook Submit to Google Bookmarks Submit to Twitter Submit to LinkedIn این مطلب را در کلوب داغ کن

مطلب ویژه

همه چیز را درباره ارز دیجیتال تلگرام بدانید

تلگرام، پیام رسانی متفاوت برای ایرانی هاست، پیام رسانی که میلیون ها کاربر ایرانی دارد. مدتی است که مدیران تلگرام از برنامۀ آنها برای ورود به بلاک چین و ارزهای دیجیتال خبر داده اند. اتفاقی که می تواند برای ایرانی ها بسیار مهم باشد. اما دربارۀ ارز دیجیتال تلگرام که نامش را گرام گذاشته اند، بیشتر بدانید. اینجا کلیک کنید.

کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است

آپارات یوتیوب توییتر فیسبوک اینستاگرام