بوستون، ایالات متحده ی آمریکا، سال 1895، یک کارگر 40 ساله ی اسکله ایده ای دارد برای ساخت یک خودتراش جدید که ایمن باشد. نام این مرد کینگ کمپ ژیلت (King Camp Gillette) است. او مجبور است قبل از این که کالایش را توسط مردم به امتحان بگذارد و مردم آن را امتحان کنند، سرمایه ای داشته باشد و برای تهیه ی پول سرمایه ی تاسیس شرکت خودتراش ژیلت، به تمام بانکها و دفاتر سرمایه گذاری شهرش مراجعه کند.
موسس یکی از موفق ترین شرکتهای دنیا؛ سرمایه ی کافی نداشته است.
تهیه ی پول زمان زیادی می برد، زیرا در آن زمان صاحبان سرمایه مثل امروز حاضر نبودند برای پروژه های امتحان نشده سرمایه گذاری کنند. در حقیقت زمانی که شرکت کینگ کمپ موفق شده بود خودتراش تولید کند او به سن 48 سالگی رسیده بود، حتی وقتی که او به تولید رسیده بود، کمپ به سختی توانست سرمایه گذاران عصبی و نا امیدش را آرام کند. شرکت خودتراش ژیلت، در اولین سال تاسیس، در مجموع 51 عدد خودتراش و 168 عدد تیغ فروخت، امید بستن به موفقیت جهانی در عرصه ی این تجارت بیهوده به نظر می رسید.
فروشِ یکی از موفق ترین شرکتهای دنیا در سالهای اول ناچیز و کاملاً نا امید کننده بوده است.
ادامه مطلب...رابرت کوک، تاجر و کارآفرین تاثیرگذار مالایی- چینی که زمانی در کار تجارت برنج و شکر بود، با ثروت 7 میلیارد دلار شصت و دومین میلیاردر دنیا میباشد.
ادامه مطلب...سرگی برین، نابغه کامپیوتر آمریکایی روسی، کسی است که به همراه لاریپیج، شرکت گوگل را راهاندازی کرد. این شرکت بزرگترین شرکت اینترنتی بر پایه موتور جست و جو و تکنولوژی تبلیغات آنلاین است.
سرگی برین متولد 21 آگوست سال 1973 در مسکو می باشد. وی با ثروت 12 میلیارد دلار به همراه همکارش لاری پیج بیست و ششمین فرد ثروتمند دنیا است. البته به گفته مجله فوربز، ثروت برین در سال 2010 به مبلغ 5/17 میلیارد دلار رسیده است.
برین به همراه خانواده اش در سن شش سالگی، به اجبار به آمریکا مهاجرت کردند. این اجبار به این دلیل بود که افراد یهودی در شوروی برای تدریس در دانشگاه با مشکل مواجه بودند. خانواده برین در خانه ای کوچک در مرکز مسکو زندگی می کردند. پدر او استاد ریاضیات از دانشگاه مریلند و مادرش یکی از دانشمندان ناسا هستند.
ادامه مطلب...شركت پپسی در سال۱۸۹0 توسط داروساز جوانی به نام «کیلب برادهام» اهل نیوبرن در ایالت کارولینا ی شمالی در کشور آمریکا تاسیس شد. هدف برادهام از تول ید ا ین نوش یدن ی، درمان درد معده بود. نام فعلی آن از اصطلاح پزشکی د یسپپسی (Dyspepsia) به معنای سوء هاضمه گرفته شدهاست و گو یای سهلالهضم بودن و گوارا بودن ا ین نوشیدنی است.
کیلب در ابتدا نوشابه را در داروخانه خود تولید می کرد و به فروش می رساند و بعدها نام آن را به دلیل داشتن آنزیم پپسین و دانه های کولا که در آن به کار رفته بود، پپسی کولا نامید. او به دنبال این بود که نوشیدنی بسازد که علاوه بر خوشمزگی و کمک به هضم غذا، در افزایش انرژی نیز موثر باشد.
ادامه مطلب...خرید خانه این روزها برای هر خانوادهای یک موفقیت بزرگ محسوب میشود. موفقیتی...
ادامه مطلب...کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است