حتماً شما هم نام صندوق سرمایه گذاری مشترک یا همان mutual funds را بارها شنیده اید. این صندوق های چگونه کار می کنند، چه فرقی با شرکت های سرمایه گذاری دارند ؟ و ریسک آنها چه میزان است ؟ این ها سوالاتی است که احتمالاً ذهن بسیاری از افرادی که « صندوق سرمایه گذاری مشترک » را شنیده اند، درگیر خود ساخته است. در این مطلب تلاش شده است با زبانی گویا صندوق های سرمایه گذاری مشترک معرفی شوند.
این صندوق های وسیله ای برای سرمایه گذاری و ورود افراد با سرمایه های اندک و تخصص کمتر به بازار سرمایه است. در یک نگاه ساده، صندوقهای سرمایه گذاری، سرمایه را از تعداد زیادی از سرمایه گذاران (معمولاً سرمایه گذاران خرد) جمع اوری می کند و به شکلهای مختلف آن را در بازار سرمایه به کار می بندد. بدین ترتیب سرمایه گذاری برای افراد با تخصص کمتر و سرمایه های خرد در بازارهای سرمایه از مسیری حرفه ای میسر می شود. به این ترتیب یک صندوق سرمایه گذاری چیزی غیر از مجموعه ای از سهام ها، اوراق مشارکت، سرمایه گذاری های کوتاه مدت و ... نیست که با استفاده از سرمایه ی صدها،هزاران سرمایه گذار کوچک توسط مدیران صندوق خریداری و مدیریت می شود. معمولاً درآمد سرمایه گذاران در صندوق های سرمایه گذاری به یکی از اشکال زیر است :
ادامه مطلب...
منظور از دارایی فکری (Intellectual Property) آن دسته از تولیدات و خروجیهای افراد و سازمانها است که حاصل خلاقیت ذهنی آنها بوده و به شکل محصولی منحصر به فرد، تحت حمایت قانون، برای صاحب خود ارزش آفرینی می کنند. مهمترین این دارایی ها عبارتند از:
-اختراع
-علامت یا نام تجاری
-طرح صنعتی
-اسرار تجاری
-کپی رایت
ادامه مطلب...تصمیم درباره کانال توزیع و فروش کالا، از جمله مهمترین تصمیماتی است که فرا روی مدیران قرار دارد. تصمیم درباره توزیع کالا بر سایر تصمیمات بازاریابی تاثیر مستقیم می گذارد. نبض یک شرکت در دست شبکه توزیع و فروش آن است، اما با همه این شرایط اغلب شرکتها به کانالهای توزیع کالاهای خود توجه کافی ندارند و این امر گاه عواقب زیانباری برای آنان به دنبال دارد و در مقابل، بسیاری از شرکتهای با استفاده از سیستم های توزیع خلاق، به مزیت رقابتی دست یافته اند. به طور کلی پخش در بازار به دو شکل اساسی وجود دارد : شبکه پخش دست به دست یا عمده فروشی و شبکه پخش مویرگی . این نوشته سعی دارد انواع كانالهای توزیع در ایران و مزایا و معایب هریك را بیان كند .
ادامه مطلب...بررسیها نشان داده علت عمده به نتیجه نرسیدن بسیاری از ایده های کارآفرینی و به اصطلاح «زمین خوردن» صاحبان آن ایده ها، مشکلات مالی و ناتوانی در جذب منابع مالی برای اجرایی ساختن ایده بوده است. در بسیاری موارد، ایده ی فرد کارآفرین واقعا عالی بوده ولی خود شخص سرمایه ی لازم برای به اجرا رساندن آن را نداشته و موفق هم نشده تا سرمایه گذاران را در مورد سودآوری ایده قانع کند.
ادامه مطلب...حضور برخی خودروها در بازار خودروی کشور آنقدر نهادینه و قدیمی شده است که خرید و فروش آنها امری بسیار عادی و روتین تصور میشو...
ادامه مطلب...کلیه حقوق این پورتال متعلق به پایگاه اطلاع رسانی صنعت است و استفاده از مطالب آن بدون اطلاع مدیران و هماهنگی با آنها ممنوع است